За мен Участие в ЕП Публикации Въпроси Екип Контакт
BG | EN
Новини
Информация
Омбудсман
Европейски фондове и проекти
Галерии
Възможности за работа
Връзки
 
 
Всички права, текстове, снимки и видео материали, са запазени и правата принадлежат на Биляна Раева.

Можете да ползвате материали от сайта при следните условия.

web design Zoom Deisgn
powered by
creativedesign.bg

50 години Европейски парламент – през погледа на медиите


Евродепутатът от НДСВ Биляна Раева беше лектор на конференцията „50 години Eвропейски парламент – през погледа на медиите“, организирана от Българска телеграфна агенция в партньорство с Българска национална телевизия на 13 октомври, понеделник,в х-л „София“. Тя изнесе лекция на тема „Евроезикът в медиите. Как европейският политик говори с медиите“, която предизвика интересни въпроси от кипърска и румънска страна.

Тридневната конференция (12 – 15 октомври) е под патронажа на председателя на българския парламент Георги Пирински. Основна цел на срещата е в годината, когато се отбелязва 50-годишнината на Европейския парламент, да се популяризира дейността му в Югоизточна Европа. За тази цел организаторите са предвидили и информационна кампания, която ще продължи пет месеца не само в България, но и във всички страни членки и кандидат членки на ЕС в региона.
Форумът е единственият проект за България, одобрен от ЕП за 2008.
Участници бяха политици, представители на Европейския парламент, делегати от медиите на страните от Югоизточна Европа – Албания, Босна и Херцеговина, Сърбия, Черна гора, Македония, Хърватия, Турция, Гърция, Словения, Кипър, Румъния, както и водещи български журналисти.


Language

Show in English language

Мета данни

Темата е публикувана в 14.10.2008 в 17:15 в категория България, Новини. Можете да следите за нови коментари по нея с помощта на RSS 2.0 синдикиране. Можете да напишете коментар (моля прочетете какво пише над бутона "изпрати" и не изпращайте един и същи коментар няколко пъти, понеже същия се задържа за одобрение), или trackback от вашия сайт.

Коментирай?

Коментарите са валидни само след въвеждане на ансти-спам цифрите.
Коментарите се задържат за одобрение.
Правила за коментиране