За мен Участие в ЕП Публикации Въпроси Екип Контакт
BG | EN
Новини
Информация
Омбудсман
Европейски фондове и проекти
Галерии
Възможности за работа
Връзки
 
 
Всички права, текстове, снимки и видео материали, са запазени и правата принадлежат на Биляна Раева.

Можете да ползвате материали от сайта при следните условия.

web design Zoom Deisgn
powered by
creativedesign.bg

60-та сесия на Северния съвет във Финландия


Евродепутатът Биляна Раева (НДСВ-АЛДЕ) ще участва в 60-та сесия на Северния съвет в качеството си на председател на делегацията на Европейския парламент за Швейцария, Исландия и Норвегия и страните от Европейското икономическо пространство. На днешната сесия на Съвета, тя ще представи наскоро приетата резолюция на Европейския парламент за управлението на Арктика, която беше внесена от евродепутата ни и нейни колеги от името на АЛДЕ-групата. Срещата се провежда между 27-и и 29-и октомври в Хелзинки, Финландия.
Северният съвет е създаден през 1952 година и представлява форум за парламентарно сътрудничество в северния регион на Европа. В него има 87 избрани членове, които представляват пет страни и три автономни територии (Дания, Фарьорски острови, Гренландия, Финландия, Аландски острови, Исландия, Норвегия и Швеция).


Language

Show in English language

Мета данни

Темата е публикувана в 27.10.2008 в 20:23 в категория Европарламент, Новини. Можете да следите за нови коментари по нея с помощта на RSS 2.0 синдикиране. Можете да напишете коментар (моля прочетете какво пише над бутона "изпрати" и не изпращайте един и същи коментар няколко пъти, понеже същия се задържа за одобрение), или trackback от вашия сайт.

Коментирай?

Коментарите са валидни само след въвеждане на ансти-спам цифрите.
Коментарите се задържат за одобрение.
Правила за коментиране