За мен Участие в ЕП Публикации Въпроси Екип Контакт
BG | EN
Новини
Информация
Омбудсман
Европейски фондове и проекти
Галерии
Възможности за работа
Връзки
 
 
Всички права, текстове, снимки и видео материали, са запазени и правата принадлежат на Биляна Раева.

Можете да ползвате материали от сайта при следните условия.

web design Zoom Deisgn
powered by
creativedesign.bg

Конгрес на Европейската либерално-демократична и реформистка партия (ЕЛДР)


Между 29 и 31 октомври 2008 в Стокхолм, Швеция се провежда редовен конгрес на Европейската либерално-демократична и реформистка партия (ЕЛДР). Биляна Раева, член на Европейския парламент и Илия Лингорски, заместник-председател на НДСВ ще представляват НДСВ (партията е пълноправен член на Европейската либерална партия) по време на конгреса, който цели да обсъди бъдещите политики и действия относно европейските избори през юни 2009 година. Допълнително, либералната партия ще приеме общ манифест с политическа програма относно изборите.
Паралелно на подготовката за европейските избори, конгреса ще обсъди актуални международни въпроси като потърси либерални отговори. Ще бъдат дискутирани актуалната финансова криза, европейската енергийна сигурност, отношенията между ЕС Русия, предизвикателствата пред селското стопанство и др.


Language

Show in English language

Мета данни

Темата е публикувана в 29.10.2008 в 20:25 в категория Европарламент, Новини. Можете да следите за нови коментари по нея с помощта на RSS 2.0 синдикиране. Можете да напишете коментар (моля прочетете какво пише над бутона "изпрати" и не изпращайте един и същи коментар няколко пъти, понеже същия се задържа за одобрение), или trackback от вашия сайт.

Коментирай?

Коментарите са валидни само след въвеждане на ансти-спам цифрите.
Коментарите се задържат за одобрение.
Правила за коментиране