За мен Участие в ЕП Публикации Въпроси Екип Контакт
BG | EN
Новини
Информация
Омбудсман
Европейски фондове и проекти
Галерии
Възможности за работа
Връзки
 
 
Всички права, текстове, снимки и видео материали, са запазени и правата принадлежат на Биляна Раева.

Можете да ползвате материали от сайта при следните условия.

web design Zoom Deisgn
powered by
creativedesign.bg

Конгрес на Европейските либерали и демократи под мотото „Вдъхновяваме Европа”


Стокхолм, 29-31.10.2008 г. Делегатите на Конгреса ще одобрят предизборния манифест за европейското законодателство през 2009-2014 като документът отговоря на основните предизвикателства, пред които е изправен Европейският съюз: климатични промени, околна среда, глобализация и отворени пазари, eвропейската политика на сигурност, външни отношения и отбрана, имиграция и не на последно място защитата на граждански права и свободи. ЕЛДР е първата от европейските партии, която ще приеме такъв манифест. Конгресът подчертава още и работата на шестия европейски парламент, приноса на деветимата либерални еврокомисари и шестте европейски премиера. Основните теми в работата на форума са възобновяемата енергия, либерални решения за финансовата криза, ЕС-Русия не/обичаен бизнес, нови технологии в земеделието и др. На конгреса участват премиерите на Дания Андерс фог Расмусен, и Финландия Матти Ванханен, вицепремиерите на Швеция и Белгия, еврокомисарите Меглена Кунева и Мариан Фишер Боел, министри, евродепутати и депутати.

Делегатите на Конгреса ще одобрят предизборният манифест за европейското законодателство през 2009-2014 като документът отговоря на основните предизвикателства, пред които е изправен Европейският съюз: климатични промени, околна среда, глобализация и отворени пазари, eвропейската политика на сигурност, външни отношения и отбрана, имиграция и не на последно място защитата на граждански права и свободи. ЕЛДР е първата от европейските партии, която ще приеме такъв манифест. Конгресът подчертава още и работата на шестия европейски парламент, приноса на деветимата либерални еврокомисари и шестте европейски премиера. Основните теми в работата на форума са възобновяемата енергия, либерални решения за финансовата криза, ЕС-Русия не/обичаен бизнес, нови технологии в земеделието и др.
На конгреса участват премиерите на Дания Андерс фог Расмусен, и Финландия Матти Ванханен, вицепремиерите на Швеция и Белгия, еврокомисарите Меглена Кунева и Мариан Фишер Боел, министри, евродепутати и депутати.


Language

Show in English language

Мета данни

Темата е публикувана в 31.10.2008 в 20:28 в категория Европарламент, Новини. Можете да следите за нови коментари по нея с помощта на RSS 2.0 синдикиране. Можете да напишете коментар (моля прочетете какво пише над бутона "изпрати" и не изпращайте един и същи коментар няколко пъти, понеже същия се задържа за одобрение), или trackback от вашия сайт.

Коментирай?

Коментарите са валидни само след въвеждане на ансти-спам цифрите.
Коментарите се задържат за одобрение.
Правила за коментиране