За мен Участие в ЕП Публикации Въпроси Екип Контакт
BG | EN
Новини
Информация
Омбудсман
Европейски фондове и проекти
Галерии
Възможности за работа
Връзки
 
 
Всички права, текстове, снимки и видео материали, са запазени и правата принадлежат на Биляна Раева.

Можете да ползвате материали от сайта при следните условия.

web design Zoom Deisgn
powered by
creativedesign.bg

Прага е домакин на делегация от комисията по заетост и социални въпроси на Европейския парламент


Евродепутатът Биляна Раева (НДСВ-АЛДЕ) е на двудневно работно посещение с делегацията от комисията по заетост и социални въпроси на ЕП в Прага, по повод бъдещото председателство на Съвета на министрите на ЕС, което ще бъде поето от Чехия. На срещите си делегацията ще обсъди актуални въпроси, свързани със заетостта и социалната политика и ще изслуша какви приоритети в тази насока има Чехия. Предвидена е среща с чешкия вице-премиер и министър на труда и социалните въпроси Петър Нечас, със зам-министъра на образоването Якуб Дур, както и с организации на синдикати и на индустрията.

Биляна Раева ще участва в друго подобно посещение в края на месец ноември. Тогава комисията по икономически и парични въпроси на ЕП ще изпрати делегация в Чехия за обсъждане на актуални въпроси и приоритети на чешкото председателство


Language

Show in English language

Мета данни

Темата е публикувана в 06.11.2008 в 12:05 в категория Европарламент, Новини. Можете да следите за нови коментари по нея с помощта на RSS 2.0 синдикиране. Можете да напишете коментар (моля прочетете какво пише над бутона "изпрати" и не изпращайте един и същи коментар няколко пъти, понеже същия се задържа за одобрение), или trackback от вашия сайт.

Коментирай?

Коментарите са валидни само след въвеждане на ансти-спам цифрите.
Коментарите се задържат за одобрение.
Правила за коментиране