За мен Участие в ЕП Публикации Въпроси Екип Контакт
BG | EN
Новини
Информация
Омбудсман
Европейски фондове и проекти
Галерии
Възможности за работа
Връзки
 
 
Всички права, текстове, снимки и видео материали, са запазени и правата принадлежат на Биляна Раева.

Можете да ползвате материали от сайта при следните условия.

web design Zoom Deisgn
powered by
creativedesign.bg

Семинар за трансгранично сътрудничество в Европарламента


Семинар за трансграничното сътрудничество между България, Румъния и Унгария ще се състои в Европарламента утре, 11.11. 2008 г.. Организатор на събитието е евродепутатът Биляна Раева, съвместно с колегите си Рамона Манеску (Румъния, ALDE) и г-н Истван Сцент-Ивании (Унгария, ALDE). По покана на Биляна Раева ще присъстват представители на местната власт в България, а като лектори ще говорят Пенка Пенкова, кмет на община Лом и г-н Николай Нековски, заместник-кмет на община Мизия.

Те ще направят презентация върху темите „Транс-граничното сътрудничество – възможност за решаване на съвместни ключови проблеми“ и „Транс-гранична мрежа за опазване на зеленото богатство в крайдунавските общини Мизия и Крайова“.

На семинара, отново по покана на Биляна Раева, ще присъства и група студенти от Варненския университет „Черноризец Храбър“, на които тя ще връчи сертификати за успешно завършен стаж в европейските институции. В едноседмичния стаж, който студентите ще държат, са включени срещи и лекции в Европейския парламент, Съвета на министрите, Европейската комисия и Комитета на регионите.


Language

Show in English language

Мета данни

Темата е публикувана в 10.11.2008 в 12:09 в категория Европарламент, Новини. Можете да следите за нови коментари по нея с помощта на RSS 2.0 синдикиране. Можете да напишете коментар (моля прочетете какво пише над бутона "изпрати" и не изпращайте един и същи коментар няколко пъти, понеже същия се задържа за одобрение), или trackback от вашия сайт.

Коментирай?

Коментарите са валидни само след въвеждане на ансти-спам цифрите.
Коментарите се задържат за одобрение.
Правила за коментиране