За мен Участие в ЕП Публикации Въпроси Екип Контакт
BG | EN
Новини
Информация
Омбудсман
Европейски фондове и проекти
Галерии
Възможности за работа
Връзки
 
 
Всички права, текстове, снимки и видео материали, са запазени и правата принадлежат на Биляна Раева.

Можете да ползвате материали от сайта при следните условия.

web design Zoom Deisgn
powered by
creativedesign.bg

Работно посещение на Биляна Раева в Швейцария


Евродепутатът Биляна Раева (НДСВ-АЛДЕ) ще бъде на работно посещение в Берн, Швейцария на 17 ноември, в качеството си на председател на делегацията на Европейския парламент за отношенията с Швейцария и Норвегия, Исландия и Лихтенщайн и страните от Европейското икономическо пространство (ЕИП).
По време на визитата си Биляна Раева ще обсъди важни въпроси, свързани с предстоящия швейцарски референдум (на 9 февруари 2009 година) за включването на България и Румъния в договора между Швейцария и ЕС за свободното движение на хора, както и взаимоотношенията между двете страни. Теми на обсъждане ще бъдат и взаимоотношенията между Швейцария и Евросъюза, финансовата криза и последиците й за Швейцария и други.

По време на визитата си българският евродепутат ще се срещне с пълномощен посланик Урс Бухер, директор на швейцарското интеграционно бюро, което отговаря за европейската политика на Швейцария; с г-н Микаел Амбул, държавен секретар отговарящ за външните отношения; с г-н министър Лукас Греш; с посланика на България в Швейцария, негово Превъзходителство Атанас Павлов. На работен обяд Биляна Раева ще се срещне с г-жа Бригита Гадиен (председателка на делегацията на швейцарския парламент за отношенията с Европейския парламент и Европейската асоциация за свободна търговия) и г-н Дидие Буркалтер (заместник-председател на делегацията)


Language

Show in English language

Мета данни

Темата е публикувана в 17.11.2008 в 12:15 в категория Европарламент, Новини. Можете да следите за нови коментари по нея с помощта на RSS 2.0 синдикиране. Можете да напишете коментар (моля прочетете какво пише над бутона "изпрати" и не изпращайте един и същи коментар няколко пъти, понеже същия се задържа за одобрение), или trackback от вашия сайт.

Коментирай?

Коментарите са валидни само след въвеждане на ансти-спам цифрите.
Коментарите се задържат за одобрение.
Правила за коментиране