За мен Участие в ЕП Публикации Въпроси Екип Контакт
BG | EN
Новини
Информация
Омбудсман
Европейски фондове и проекти
Галерии
Възможности за работа
Връзки
 
 
Всички права, текстове, снимки и видео материали, са запазени и правата принадлежат на Биляна Раева.

Можете да ползвате материали от сайта при следните условия.

web design Zoom Deisgn
powered by
creativedesign.bg

Среща на Биляна Раева с младежи в Европарламента


Новини » Европейски парламент

[19 Ноември 2008]

Евродепутатът Биляна Раева (НДСВ-АЛДЕ) ще се срещне с група ученици от Варна, София и Пловдив днес в Европарламента. Групата се състои от 10 младежа между 17 и 19 години, като трима от тях са незрящи. Посещението им е част от участието им в проект „Интегрирано ИТ общество“ (програма „Учение през целия живот“ на Европейския съюз). Проектът предвижда обучение по информационни технологии в Карлсруе (Германия).
Темите на разговор между евродепутата и младежите ще бъдат основно свързани с политиките и добрите практики спрямо хората с увреждания, възможностите за реализация на младите хора, както и как те могат да влияят върху европейските и български политики.


Language

Show in English language

Мета данни

Темата е публикувана в 19.11.2008 в 12:16 в категория Европарламент, Новини. Можете да следите за нови коментари по нея с помощта на RSS 2.0 синдикиране. Можете да напишете коментар (моля прочетете какво пише над бутона "изпрати" и не изпращайте един и същи коментар няколко пъти, понеже същия се задържа за одобрение), или trackback от вашия сайт.

Коментирай?

Коментарите са валидни само след въвеждане на ансти-спам цифрите.
Коментарите се задържат за одобрение.
Правила за коментиране