За мен Участие в ЕП Публикации Въпроси Екип Контакт
BG | EN
Новини
Информация
Омбудсман
Европейски фондове и проекти
Галерии
Възможности за работа
Връзки
 
 
Всички права, текстове, снимки и видео материали, са запазени и правата принадлежат на Биляна Раева.

Можете да ползвате материали от сайта при следните условия.

web design Zoom Deisgn
powered by
creativedesign.bg

Варна е домакин на регионални кръгли маси на НДСВ по теми с ключово значение за България


Под мотото „Говорим за промяна“ премина регионалната конференция, организирана от НДСВ – Варна (16-17 януари) в пет кръгли дискусионни маси. Евродепутатът Биляна Раева взе участие по конкретни теми, свързани с образование, бизнес и икономика и политики за хора с увреждания. Тя засегна теми, свързани с дейността й по комисии в Европарламента по всяка тема и наблегна в изказванията си на пазара на труда, развитието на бизнеса, директивата за работното време, помощ на хората с увреждания. В конференцията участваха още народните представители на НДСВ от Варна Анелия Атанасова, Яни Янев и Деница Димитрова, областният координатор на партията Венелин Дяков, членове на ръководството на НДСВ, депутати и министри, координатори на НДСВ от страната. Модератор на Регионалната конференция беше министърът на държавната администрация и административната реформа Николай Василев. Биляна Раева взе участие и на заключителната част от конференция с изказване, посветено на хората в залата и на нейната работа в Евроинституциите(вижте тук).

В рамките на конференцията се проведоха пет кръгли маси по обществено значими проблеми: „Здравеопазване“, „Проблеми на хората с увреждания“, „Бизнес и икономическа политика“, „Образование“, „Политика за семейството, ин витро“. Кръглите маси бяха модерирани от зам.-председателят на НДСВ Милен Велчев, народните представители от НДСВ Антония Първанова, Деница Димитрова и Христина Христова, вицепремиерът и министър на образованието Даниел Вълчев.

Целта на регионалната конференция е политиците и експертите от НДСВ да обсъдят основни акценти от предизборната програма на партията с широката общественост и с различни експертни кръгове.


Language

Show in English language

Мета данни

Темата е публикувана в 15.01.2009 в 10:42 в категория България, Новини. Можете да следите за нови коментари по нея с помощта на RSS 2.0 синдикиране. Можете да напишете коментар (моля прочетете какво пише над бутона "изпрати" и не изпращайте един и същи коментар няколко пъти, понеже същия се задържа за одобрение), или trackback от вашия сайт.

Коментирай?

Коментарите са валидни само след въвеждане на ансти-спам цифрите.
Коментарите се задържат за одобрение.
Правила за коментиране