За мен Участие в ЕП Публикации Въпроси Екип Контакт
BG | EN
Новини
Информация
Омбудсман
Европейски фондове и проекти
Галерии
Възможности за работа
Връзки
 
 
Всички права, текстове, снимки и видео материали, са запазени и правата принадлежат на Биляна Раева.

Можете да ползвате материали от сайта при следните условия.

web design Zoom Deisgn
powered by
creativedesign.bg

Посещение на Биляна Раева в Силистра


На 23 януари 2009 г. eвродепутата от НДСВ Биляна Раева посети град Силистра, по покана на заместник-областния управител Петко Добрев.
В Силистра госпожа Раева се срещна с журналисти, изслуша исканията на земеделските производители, срещна се с ученическия парламент и представители на центъра за работа с деца, посети частната езикова школа „Престиж“ и земеделския колеж. Проведе среща с актива на НДСВ, а вечерта присъства на представения от Петко Добрев проект за възстановяване на Първата българска патриаршия в Силистра.
На проведената пресконференция с журналистите от града, зам.-областният управител Петко Добрев изясни целите за посещението на Биляна Раева – въпроси, които очакват подкрепата и съдействието за разрешение от евродепутата на ниво министерства в България или след разисквания в комисиите на Европейския парламент. Госпожа Раева разказа за своята дейност в комисиите на Европарламента и коментира някои от наболелите напоследък въпроси – газовата криза, обсъждане на директивата за промени в работното време, борбата с ДДС и измамите, насърчаване на малките и средните предприятия, подкрепяне позицията за провеждане на изборите за български и европейски парламент в един ден и др.Голяма част от предложенията на участниците в проведените срещи, особено на земеделските производители, ще бъдат предадени на министър Меглена Плугчиева.


Language

Show in English language

Мета данни

Темата е публикувана в 23.01.2009 в 10:55 в категория България, Новини. Можете да следите за нови коментари по нея с помощта на RSS 2.0 синдикиране. Можете да напишете коментар (моля прочетете какво пише над бутона "изпрати" и не изпращайте един и същи коментар няколко пъти, понеже същия се задържа за одобрение), или trackback от вашия сайт.

Коментирай?

Коментарите са валидни само след въвеждане на ансти-спам цифрите.
Коментарите се задържат за одобрение.
Правила за коментиране