За мен Участие в ЕП Публикации Въпроси Екип Контакт
BG | EN
Новини
Информация
Омбудсман
Европейски фондове и проекти
Галерии
Възможности за работа
Връзки
 
 
Всички права, текстове, снимки и видео материали, са запазени и правата принадлежат на Биляна Раева.

Можете да ползвате материали от сайта при следните условия.

web design Zoom Deisgn
powered by
creativedesign.bg

Европейски дебат за предстоящите избори


На 28 февруари 2009 г. в София ще се проведе Европейски дебат за предстоящите избори, организиран от европейската медия CafeBabel.com. Биляна Раева ще вземе участие в проекта EU Campaign on the ground, чиято цел е да покаже истинската европейска перспектива на очакванията и опасенията на българите по въпросите, които ги интересуват: работа, стандарт на живот, имиграция, култура и др. В събитието ще вземат участие и други български евродепутати от ДПС, ГЕРБ и БСП . Основни теми, върху които ще дискутират участниците са как биха стимулирали хората, за които европейските избори не са важни да гласуват и какви са предимствата от участието ни в ЕС.
Официалното откриване на Кафе Бабел София е с надслов: „Европейските избори: 2009! Да, мога.“ То стартира в 13.30 ч. с приветствено слово на Гергана Паси, министър по европейските въпроси и завършва с Oткриването на изложбата „27 снимки от програма Еразъм -27 европейски визии за Франция“.


Language

Show in English language

Мета данни

Темата е публикувана в 28.02.2009 в 12:17 в категория България, Новини. Можете да следите за нови коментари по нея с помощта на RSS 2.0 синдикиране. Можете да напишете коментар (моля прочетете какво пише над бутона "изпрати" и не изпращайте един и същи коментар няколко пъти, понеже същия се задържа за одобрение), или trackback от вашия сайт.

Коментирай?

Коментарите са валидни само след въвеждане на ансти-спам цифрите.
Коментарите се задържат за одобрение.
Правила за коментиране