За мен Участие в ЕП Публикации Въпроси Екип Контакт
BG | EN
Новини
Информация
Омбудсман
Европейски фондове и проекти
Галерии
Възможности за работа
Връзки
 
 
Всички права, текстове, снимки и видео материали, са запазени и правата принадлежат на Биляна Раева.

Можете да ползвате материали от сайта при следните условия.

web design Zoom Deisgn
powered by
creativedesign.bg

Биляна Раева представя Белоградчишките скали на изложба в ЕП


Darik news

Депутатът в ЕП Биляна Раева ще представи Белоградчишките скали на изложба, посветена на културното и историческо наследство на България. Изложбата ще бъде в Европейския парламент от 31 март до 2 април. При днешното си посещение в града, Биляна Раева покани за участие при откриването на  изложбата кмета на Белоградчик Емил Цанков.

Биляна Раева гласува в информационния център на общината за номинацията на скалите за едно от новите седем чудеса на света. Тя заяви, че на мястото, където депутатите в ЕП се подписват при пристигане на работа, ще бъде поставен голям плакат, изобразяващ скалите.Тя е първият български евродепутат, който подкрепя номинацията и съм убеден, че ще имаме сериозна подкрепа и от страна на Европейския парламент“, каза Цанков.
Активността за подкрепа на номинацията е повишена от 14 на 16 процента в полза на българския природен феномен, добави той. За Дяволския град в Сърбия активността е 1.9 процента, а за Гранд каньон – 10 процента. Белоградчишките скали имат шанс в понеделник, когато ще бъде обявени новите резултати, отново да излязат на първа позиция, смята Цанков.

Гласуването ще продължи до 7 юли, когато от участващите 260 природни обекта ще останат 77. От тях ще бъдат определени само 21, от които експертна група ще определи новите седем природни чудеса на света. (БТА)


Language

Show in English language

Мета данни

Темата е публикувана в 08.03.2009 в 12:29 в категория В медиите. Можете да следите за нови коментари по нея с помощта на RSS 2.0 синдикиране. Можете да напишете коментар (моля прочетете какво пише над бутона "изпрати" и не изпращайте един и същи коментар няколко пъти, понеже същия се задържа за одобрение), или trackback от вашия сайт.

Коментирай?

Коментарите са валидни само след въвеждане на ансти-спам цифрите.
Коментарите се задържат за одобрение.
Правила за коментиране