За мен Участие в ЕП Публикации Въпроси Екип Контакт
BG | EN
Новини
Информация
Омбудсман
Европейски фондове и проекти
Галерии
Възможности за работа
Връзки
 
 
Всички права, текстове, снимки и видео материали, са запазени и правата принадлежат на Биляна Раева.

Можете да ползвате материали от сайта при следните условия.

web design Zoom Deisgn
powered by
creativedesign.bg

Срещи с актива на НДСВ проведе Биляна Раева в Северозападна България на 6 и 7 март


Посещението на Биляна Раева в областта започна на 6 март със среща със зам.-кмета на града Мирослав Вътев, с кметовете на общините Бойница и Грамада – Анета Стойкова и Николай Гергов и с членове на НДСВ в Белоградчикл На срещата  се обсъдиха предстоящите избори за европейски и национален парламент. По-късно през деня Биляна Раева уважи поканата на кмета на гр. Мизия д-р Виолин Крушовенски за банкет по случай 8 март в общинския клуб. В компанията на над 80 човека сред които зам.-кмета на община Мизия Николай Нековски, кметове от областта с техните съпруги, администрацията на общината, симпатизанти на НДСВ и граждани, Биляна Раева бе наградена със специален медал от кмета и поканена да посети отново Мизия в най-скоро време. Обиколката на евродепутата завърши с късно посещение на с. Софрониево, където в навечерието на 8 март празнуваше местният клуб на самодейците.
Биляна Раева се срещна и разговаря с актива на НДСВ- Враца на 7 март. Обсъдени бяха местни инициативи и предстоящата кампания за евроизборите. Специално за посещението на евродепутата в съботния ден, д-р Нарцис Торбов показа в историческия музей на Враца изложеното Рогозенско съкровище и изложбата на Росица Бакалова „България в гоблени“.


Language

Show in English language

Мета данни

Темата е публикувана в 09.03.2009 в 12:30 в категория България, Новини. Можете да следите за нови коментари по нея с помощта на RSS 2.0 синдикиране. Можете да напишете коментар (моля прочетете какво пише над бутона "изпрати" и не изпращайте един и същи коментар няколко пъти, понеже същия се задържа за одобрение), или trackback от вашия сайт.

Коментирай?

Коментарите са валидни само след въвеждане на ансти-спам цифрите.
Коментарите се задържат за одобрение.
Правила за коментиране