За мен Участие в ЕП Публикации Въпроси Екип Контакт
BG | EN
Новини
Информация
Омбудсман
Европейски фондове и проекти
Галерии
Възможности за работа
Връзки
 
 
Всички права, текстове, снимки и видео материали, са запазени и правата принадлежат на Биляна Раева.

Можете да ползвате материали от сайта при следните условия.

web design Zoom Deisgn
powered by
creativedesign.bg

ИНФОРМАЦИОНЕН ДЕН И ДИСКУСИЯ С МЛАДИ ХОРА ЗА ИЗБОРИТЕ ЗА ЕВРОПЕЙСКИ ПАРЛАМЕНТ 2009 В ГАБРОВО


Евродепутатът Биляна Раева (НДСВ-АЛДЕ), ще вземе участие в проекта „Аз гласувам за Европа“ на 13 март в Габрово, от 14.30 ч, в конферентната зала на библиотеката на Технически университет. Тя ще говори за това, какво правят евродепутатите и защо е важно да се гласува за Европейски парламент. Събитието се осъществява с помощта на Българското училище за политика, информационния център „Европа директно“ и областният управител на Габрово, Светлозар Тодоров. Участници ще бъдат екипът на Българското училище за политика, директорът Светлана Ломева, доц. д-р Ингрид Шикова, съветник в Представителството на ЕК, г-н Саид Халоу от Информационния офис на Европейския парламент в България, Галя Михнева, Европейски информационен център Europe Direct, Габрово .

В дискусията ще се включат студенти от Техническия университет в града, ученици от Априловска гимназия, Математическа гимназия, Професионална гимназия по туризъм, други младежки групи, неправителствени организации, представители на местната и областната власт, политически партии.

С модератори на всяка маса, ще се дискутират по няколко въпроса, свързани с работата и функциите на Европейския парламент. Темите ще засегнат въпросите: колко струва моят глас за Европа, как да се попречи на купуването на гласове по време на изборите, какво е Европа за нас, какви проблеми на младежта трябва да се включат в дневния ред на депутатите, какъв е образът на България в Европа и др.
Габрово ще изпрати своите послания в Европейския парламент.


Language

Show in English language

Мета данни

Темата е публикувана в 13.03.2009 в 12:40 в категория България, Новини. Можете да следите за нови коментари по нея с помощта на RSS 2.0 синдикиране. Можете да напишете коментар (моля прочетете какво пише над бутона "изпрати" и не изпращайте един и същи коментар няколко пъти, понеже същия се задържа за одобрение), или trackback от вашия сайт.

Коментирай?

Коментарите са валидни само след въвеждане на ансти-спам цифрите.
Коментарите се задържат за одобрение.
Правила за коментиране