За мен Участие в ЕП Публикации Въпроси Екип Контакт
BG | EN
Новини
Информация
Омбудсман
Европейски фондове и проекти
Галерии
Възможности за работа
Връзки
 
 
Всички права, текстове, снимки и видео материали, са запазени и правата принадлежат на Биляна Раева.

Можете да ползвате материали от сайта при следните условия.

web design Zoom Deisgn
powered by
creativedesign.bg

Златна монета за Биляна Раева


ЯмболСвят

Златна монета с изображение на Четвероевангелието на Цар Иван Александър  получи Биляна Раева, евродепутат от НДСВ, по време на гостуването си в Ямбол в събота. Монетата й подари областният координатор на жълтата партия Росен Белчев.
Изненадата за Биляна беше повече от приятна, тъй като именно тя преди няколко месеца оказа съдействие Четвероевангелието да бъде показано в Европейския парламент, съобщава медийният сътрудник на щаба на НДСВ в Ямбол Красимира Харутюнян.

В началото на декември миналата година Биляна Раева успя да организира представянето на уникалния исторически документ, който е  енциклопедия на средновековните идеи в православното изкуство. Това стана по време на семинар за ролята на либералната демокрация за актуализацията на културното наследство на Европа, който се проведе в Брюксел.


Language

Show in English language

Мета данни

Темата е публикувана в 16.03.2009 в 12:51 в категория В медиите. Можете да следите за нови коментари по нея с помощта на RSS 2.0 синдикиране. Можете да напишете коментар (моля прочетете какво пише над бутона "изпрати" и не изпращайте един и същи коментар няколко пъти, понеже същия се задържа за одобрение), или trackback от вашия сайт.

Коментирай?

Коментарите са валидни само след въвеждане на ансти-спам цифрите.
Коментарите се задържат за одобрение.
Правила за коментиране