За мен Участие в ЕП Публикации Въпроси Екип Контакт
BG | EN
Новини
Информация
Омбудсман
Европейски фондове и проекти
Галерии
Възможности за работа
Връзки
 
 
Всички права, текстове, снимки и видео материали, са запазени и правата принадлежат на Биляна Раева.

Можете да ползвате материали от сайта при следните условия.

web design Zoom Deisgn
powered by
creativedesign.bg

Какви избори ни предстоят през юни – гледайте на живо днес


Евродепутатът Биляна Раева (НДСВ-АЛДЕ) ще участва в телевизионна дискусия, посветена на изборите за Европейски парламент, която ще се проведе на 18 март 2009 г., сряда, от 14.00 до 15.00 ч. брюкселско време в телевизионното студио на Европейския парламент в Брюксел.
Целта на дискусията, насочена към българските зрители, е да повиши информираността им за ролята на ЕП като институция и да стимулира общоевропейския дебат за бъдещето на ЕС. Осъществява се по проекта „Сега – взаимодействаме с Европейския парламент“ и е по повод 51-та годишнина от създаването на Европейския парламент, която се отбелязва на 19 март. Организаторите от Портал Европа откриват 60-минутна дискусия между български членове на ЕП (ЕНП-ЕД, ПЕС, АЛДЕ, независими) и журналисти, посветена на изборите през юни. Темите са: какво направи ЕП през изтичащия мандат и как се вписаха българските евродепутати; приоритетите за следващия мандат; българската призма на посланията към избирателите на европейските политически партии; защо гражданите трябва да бъдат стимулирани да гласуват. Можете да гледате директно дискусията в сайта на Биляна Раева (www.bilyanaraeva.eu), през линка на телевизията на Европейския парламент Europarltv. Видеозаписът ще бъде излъчен и по ББТ и VTV в България и публикуван в интернет на сайта на проекта http://parliament.europe.bg


Language

Show in English language

Мета данни

Темата е публикувана в 17.03.2009 в 13:03 в категория Европарламент, Новини. Можете да следите за нови коментари по нея с помощта на RSS 2.0 синдикиране. Можете да напишете коментар (моля прочетете какво пише над бутона "изпрати" и не изпращайте един и същи коментар няколко пъти, понеже същия се задържа за одобрение), или trackback от вашия сайт.

Коментирай?

Коментарите са валидни само след въвеждане на ансти-спам цифрите.
Коментарите се задържат за одобрение.
Правила за коментиране