За мен Участие в ЕП Публикации Въпроси Екип Контакт
BG | EN
Новини
Информация
Омбудсман
Европейски фондове и проекти
Галерии
Възможности за работа
Връзки
 
 
Всички права, текстове, снимки и видео материали, са запазени и правата принадлежат на Биляна Раева.

Можете да ползвате материали от сайта при следните условия.

web design Zoom Deisgn
powered by
creativedesign.bg

Биляна Раева изнася лекции в Русе и Варна


Портал Европа
Евродепутатът Биляна Раева (НДСВ-АЛДЕ) ще говори за чешкото председателство в лекция пред студенти по европеистика на Русенския университет  на 19 март, четвъртък от 12 часа.

Четири са основните приоритети пред чешкото председателство: конкурентноспособност, базирана на четирите основни свободи – капитали, стоки, услуги и работна ръка; подобряване на качеството на заетостта; инвестиции в образованието; стимулиране на младите семейства.

За медиите е предвидена среща от 13.15 часа в офиса на НДСВ в Русе. Биляна Раева ще се срещне и с актива на партията в дунавския град.

По-късно през деня, от 17.30 ч., Биляна Раева ще бъде специален гост на училище „Екзюпери“ във Варна, по случай дните на франкофонията и празника на училището.

На 20 март, петък, Биляна Раева ще изнесе лекция в техническия университет във Варна по темата за  влиянието на икономическата и финансовата криза върху България и възможностите за реализация на младите хора. Лекцията ще бъде от 11.15 часа в нов учебен корпус на ТУ, в петък, 20 март.

На 23 март, понеделник, от 18 часа, ФКЦ, зала Пресцентър, ще се проведе кръгла маса на тема морски бизнес, организирана от НДСВ-Варна. Като основен участник в нея ще говори Биляна Раева.

Модератор на срещата ще бъде министър Николай Василев. Сред лекторите ще бъдат още Илия Лингорски, зам.-председател на НДСВ и Красимира Мартинова, зам.-министър на транспорта. Поканени са фирми, сдружения, банки, туристически представители, НПО и др.


Language

Show in English language

Мета данни

Темата е публикувана в 18.03.2009 в 13:08 в категория В медиите. Можете да следите за нови коментари по нея с помощта на RSS 2.0 синдикиране. Можете да напишете коментар (моля прочетете какво пише над бутона "изпрати" и не изпращайте един и същи коментар няколко пъти, понеже същия се задържа за одобрение), или trackback от вашия сайт.

Коментирай?

Коментарите са валидни само след въвеждане на ансти-спам цифрите.
Коментарите се задържат за одобрение.
Правила за коментиране