За мен Участие в ЕП Публикации Въпроси Екип Контакт
BG | EN
Новини
Информация
Омбудсман
Европейски фондове и проекти
Галерии
Възможности за работа
Връзки
 
 
Всички права, текстове, снимки и видео материали, са запазени и правата принадлежат на Биляна Раева.

Можете да ползвате материали от сайта при следните условия.

web design Zoom Deisgn
powered by
creativedesign.bg

Дните на франкофонията честваха в гимназия „Екзюпери”


Биляна Раева и нейният екип бяха специални гости на празника на варненското основно училище, което събра родители и ученици и представи специална програма на френски език. Децата имаха възможност да задават въпроси на Биляна Раева за работата на евродепутата и за парламента . Сред поканените гости бяха Румяна Щъркова и Сесил Фистеберг  от френският културен център във Варна.
„Учете езици, защото те са най-голямото богатство и ще ви помогнат да постигнете много“ каза в специално обръщение към децата Биляна Раева и им подари комплект българско и европейско знаме, което да носят като победители навсякъде където печелят конкурси и игри. Ученици от 4, 5, 6 , и 7ми клас изнесоха забавна програма за гостите  с въпроси, свързани с историята и традициите на Франция.
Директорът на училището Татяна Петрова обясни, че децата се подготвят с изпити за конкурс, който може да ги заведе във френската република. Накрая тя и екипът й подариха на гостите книги и рози, символ на гимназията.


Language

Show in English language

Мета данни

Темата е публикувана в 19.03.2009 в 13:11 в категория България, Новини. Можете да следите за нови коментари по нея с помощта на RSS 2.0 синдикиране. Можете да напишете коментар (моля прочетете какво пише над бутона "изпрати" и не изпращайте един и същи коментар няколко пъти, понеже същия се задържа за одобрение), или trackback от вашия сайт.

Коментирай?

Коментарите са валидни само след въвеждане на ансти-спам цифрите.
Коментарите се задържат за одобрение.
Правила за коментиране