За мен Участие в ЕП Публикации Въпроси Екип Контакт
BG | EN
Новини
Информация
Омбудсман
Европейски фондове и проекти
Галерии
Възможности за работа
Връзки
 
 
Всички права, текстове, снимки и видео материали, са запазени и правата принадлежат на Биляна Раева.

Можете да ползвате материали от сайта при следните условия.

web design Zoom Deisgn
powered by
creativedesign.bg

Плевен беше домакин на изнесеното заседание на съвета по икономика и финанси на НДСВ


Консултативният съвет по икономика и финанси на НДСВ обсъди с плевенската общественост проекта за икономическа платформа на НДСВ за периода 2009 – 2013 г.

На дискусията, провела се вчера в Областната администрация, икономическият екип на партията акцентира върху абсолютното гарантиране на валутния борд, неувеличаването на преките данъци, ускоряване на възстановяването на ДДС, развитието на публично-частното партньорство, политиката на 100%-ово доверие в българския лев, забраната на заменките, прозрачност на  обществените  поръчки, бюджетни разходи, ненадхвърлящи 40% от БВП, увеличаването  на средствата за международната туристическа реклама, ограничаването на регулаторните режими на бизнеса. Обсъдени бяха още стабилността на банковата система, възможните облекчения за малкия и средния бизнес, контролът върху хранителните продукти и др.

Икономическият екип на НДСВ беше представен от заместник-председателите на партията Милен Велчев и Илия Лингорски, министърът на държавната администрация Николай Василев, народните представители Марияна Костадинова и Андрей Баташов, евродепутатът от АЛДЕ – НДСВ Биляна Раева, председателят на Централния предизборен щаб на партията Мария Дивизиева, както и от домакините на мероприятието народния представител д-р Антония Първанова и областния координатор на НДСВ – Плевен Илиян Георгиев.

На дискусията присъстваха представители на местния бизнес, на неправителствени организации, служители от различни административни структури в града, членове и симпатизанти на НДСВ.

Консултативният съвет по икономика и финанси на НДСВ до момента обсъди проекта за икономическа платформа с Българската CFA асоциация, Асоциацията на търговските банки, представители на неправителствени организации, както и с обществеността в София, Варна, Благоевград, Габрово, Пазарджик и Перник.


Language

Show in English language

Мета данни

Темата е публикувана в 21.03.2009 в 13:15 в категория България, Новини. Можете да следите за нови коментари по нея с помощта на RSS 2.0 синдикиране. Можете да напишете коментар (моля прочетете какво пише над бутона "изпрати" и не изпращайте един и същи коментар няколко пъти, понеже същия се задържа за одобрение), или trackback от вашия сайт.

Коментирай?

Коментарите са валидни само след въвеждане на ансти-спам цифрите.
Коментарите се задържат за одобрение.
Правила за коментиране