За мен Участие в ЕП Публикации Въпроси Екип Контакт
BG | EN
Новини
Информация
Омбудсман
Европейски фондове и проекти
Галерии
Възможности за работа
Връзки
 
 
Всички права, текстове, снимки и видео материали, са запазени и правата принадлежат на Биляна Раева.

Можете да ползвате материали от сайта при следните условия.

web design Zoom Deisgn
powered by
creativedesign.bg

Пиарът на общината и телевизионен журналист заминаха за Брюксел


в. Мост, Свиленград
Пиарът на общината Калина Райкова и телевизионната журналистка от ТВ Кабел Катя Иванова заминаха на посещение в Европейският парламент в Брюксел. Те са част от делегация от 30 общественици, журналисти и кметове от цялата страна, чиято визита е по покана на българския евродепутат Биляна Раева. От 2 до4 април тя организира изложба в Европейския парламент под надслов „Българското наследство – част от културното разнообразие на Европа“. В рамките на изложбата са представени и Белоградчишките скали, кандидат за едно от седемте нови чудеса на света. Тя включва още изложението „България в пълен блясък“, на което са показани експонати, свързани с българската история и по – специално с нашите християнски корени, експозиция предоставена от фонд „13 века България“.

Българската делегация ще се запознае също и със структурата и работата на Европейския парламент – законодателния орган на Европейския съюз, чиито членове се избират чрез всеобщи преки избори, и ще участва в семинар „Трансгранично сътрудничество: подобряване на регионалното развитие и кохезия в България и Унгария“, посветен на добрите практики на неправителствените организации между България и Унгария.


Language

Show in English language

Мета данни

Темата е публикувана в 08.04.2009 в 14:35 в категория В медиите. Можете да следите за нови коментари по нея с помощта на RSS 2.0 синдикиране. Можете да напишете коментар (моля прочетете какво пише над бутона "изпрати" и не изпращайте един и същи коментар няколко пъти, понеже същия се задържа за одобрение), или trackback от вашия сайт.

Коментирай?

Коментарите са валидни само след въвеждане на ансти-спам цифрите.
Коментарите се задържат за одобрение.
Правила за коментиране