За мен Участие в ЕП Публикации Въпроси Екип Контакт
BG | EN
Новини
Информация
Омбудсман
Европейски фондове и проекти
Галерии
Възможности за работа
Връзки
 
 
Всички права, текстове, снимки и видео материали, са запазени и правата принадлежат на Биляна Раева.

Можете да ползвате материали от сайта при следните условия.

web design Zoom Deisgn
powered by
creativedesign.bg

Биляна Раева: Авторката на книгата е патронът на тази вечер!


„Изгубени под звездите“ не е само книга, това е послание за сегашния ни дух, за сегашното ни време. Сами знаете, че тези които не се боят да грешат са тези, които не се боят и да творят. Това, което ни предлага писателката излиза извън рамките на знанието и ни помага да се докоснем до полета на мисълта.“ – с тези думи патронът на премиерата, евродепутатът Биляна Раева поздрави Павлина Павлова за най – новата й творба романът „Изгубени под звездите“.

Събитието се проведе снощи в зала 7 на НДК. Известната поетеса получи поздравления от председателя на Съюза на независимите български писатели Марин Кадиев, от Божидара Цекова, председател на Дамски салон Евгения Марс и още много други близки и почитатели на творчество й. За приятната атмосфера допринесе изпълнителят на панфлейта Валентин Попов, а откъси от романа представи актьорът Вили Чаушев.
След края на премиерата гостите си казаха наздраве с по чаша хубаво вино.


Language

Show in English language

Мета данни

Темата е публикувана в 08.04.2009 в 14:44 в категория България, Новини. Можете да следите за нови коментари по нея с помощта на RSS 2.0 синдикиране. Можете да напишете коментар (моля прочетете какво пише над бутона "изпрати" и не изпращайте един и същи коментар няколко пъти, понеже същия се задържа за одобрение), или trackback от вашия сайт.

Коментирай?

Коментарите са валидни само след въвеждане на ансти-спам цифрите.
Коментарите се задържат за одобрение.
Правила за коментиране