За мен Участие в ЕП Публикации Въпроси Екип Контакт
BG | EN
Новини
Информация
Омбудсман
Европейски фондове и проекти
Галерии
Възможности за работа
Връзки
 
 
Всички права, текстове, снимки и видео материали, са запазени и правата принадлежат на Биляна Раева.

Можете да ползвате материали от сайта при следните условия.

web design Zoom Deisgn
powered by
creativedesign.bg

ЕЛДР представя предизборната си кампания за евроизборите


Днес от 14.30 на пресконференция в Европейския парламент, председателят на европейската либерално-демократична и реформистка партия (ЕЛДР) Анеми Нейтс ще представи официалната кампания на партията, манифеста за евроизбори 2009, новия уебсайт и блог. В пресконференцията ще вземат участие евродепутатът и член на съвета на ЕЛДР Биляна Раева (НДСВ-АЛДЕ), вицепрезидентът на ЕЛДР и евродепутат от АЛДЕ Лена Ек, както и Йорго Чацимаркакис евродепутат от АЛДЕ и член на съвета на ЕЛДР.
Участниците ще представят четири тематични видеоклипа, ще говорят за приоритетите не либералите, за финансовата криза и мерките за преодоляването й и за други либерални предложения.


Language

Show in English language

Мета данни

Темата е публикувана в 14.04.2009 в 15:16 в категория Европарламент, Новини. Можете да следите за нови коментари по нея с помощта на RSS 2.0 синдикиране. Можете да напишете коментар (моля прочетете какво пише над бутона "изпрати" и не изпращайте един и същи коментар няколко пъти, понеже същия се задържа за одобрение), или trackback от вашия сайт.

Коментирай?

Коментарите са валидни само след въвеждане на ансти-спам цифрите.
Коментарите се задържат за одобрение.
Правила за коментиране