За мен Участие в ЕП Публикации Въпроси Екип Контакт
BG | EN
Новини
Информация
Омбудсман
Европейски фондове и проекти
Галерии
Възможности за работа
Връзки
 
 
Всички права, текстове, снимки и видео материали, са запазени и правата принадлежат на Биляна Раева.

Можете да ползвате материали от сайта при следните условия.

web design Zoom Deisgn
powered by
creativedesign.bg

Монтанчани критикуваха управляващите


Народната представителка Маргарита Кънева и областният управител на Монтана инж. Тодор Върбанов поканиха живеещите в областта на обществена дискусия „Елате ни критикувайте!“ Тя премина в рамките на веригата от прояви „НДСВ на прицел“.

На  многобройните присъстващи в залата отговори на директно зададените въпроси дадоха двамата домакини, депутатката в Европейския парламент Биляна Раева, министърът на държавната администрация Николай Василев, народната представителка Христина Христова и главният секретар на омбудсмана на Република България Борислав Цеков.

Политическият дебат се състоя между обществеността и втория по значение коалиционен партньор сред управляващите. Чрез станалите разисквания беше анализирано днешното управление в България и мястото на жълтата партия в него.

Пред обществеността на Монтана трябва да заявя желанието за пълна откритост за ускорения ход на България по пътя към овладяването на европейските ценности – заяви Биляна Раева. От своя страна министър Николай Василев изтъкна необходимостта от повече прозрачност в борбата с корупцията и организираната престъпност. Не бяха спестени въпроси за царските имоти, за работата по параграф 4 от Закона за земеделските земи, за отговорността и морала на напусналите НДСВ депутати и общински съветници, и други.

Награди за най-интересни въпроси получиха Георги Георгиев, Йордан Йорданов, Даниел Каменов, Цветан Крумов и г-жа Лилкина.


Language

Show in English language

Мета данни

Темата е публикувана в 15.04.2009 в 15:18 в категория В медиите. Можете да следите за нови коментари по нея с помощта на RSS 2.0 синдикиране. Можете да напишете коментар (моля прочетете какво пише над бутона "изпрати" и не изпращайте един и същи коментар няколко пъти, понеже същия се задържа за одобрение), или trackback от вашия сайт.

Коментирай?

Коментарите са валидни само след въвеждане на ансти-спам цифрите.
Коментарите се задържат за одобрение.
Правила за коментиране