За мен Участие в ЕП Публикации Въпроси Екип Контакт
BG | EN
Новини
Информация
Омбудсман
Европейски фондове и проекти
Галерии
Възможности за работа
Връзки
 
 
Всички права, текстове, снимки и видео материали, са запазени и правата принадлежат на Биляна Раева.

Можете да ползвате материали от сайта при следните условия.

web design Zoom Deisgn
powered by
creativedesign.bg

Биляна Раева ще води традиционния колопоход от Свиленград по повод Деня на Европа


По традиция община Свиленград ще отбележи Деня на Европа с колопоход, който ще премине от Свиленград, Република България, до Кастанес, община Неа Виса в Република Гърция и обратно. Колопоходът ще се проведе на 10 май, 2009 година /неделя/. Стартът ще бъде даден в 09.00 часа от пл. „Свилена” в Свиленград, начело с евродепутата Биляна Раева (НДСВ-АЛДЕ)
Идеята на спортното мероприятие е приятелството и общото европейско бъдеще между съседните балкански страни. Организатор е община Свиленград със съдействието на колоездачен клуб „Ризос” от Орестиада /Р Гърция/.
В пробега ще се включат над 100 любители-колоездачи от Свиленград, София, Пловдив, Стара Загора, Сливен, Казанлък и др. За първи път такова спортно събитие е организирано през 2004 година вече се е превърнало в традиция. През последните две години с голямо желание в пробега участва бившият посланик на Кралство Белгия в България Н. Пр. Филип Беке.


Language

Show in English language

Мета данни

Темата е публикувана в 05.05.2009 в 0:15 в категория Предстоящи. Можете да следите за нови коментари по нея с помощта на RSS 2.0 синдикиране. Можете да напишете коментар (моля прочетете какво пише над бутона "изпрати" и не изпращайте един и същи коментар няколко пъти, понеже същия се задържа за одобрение), или trackback от вашия сайт.

Коментирай?

Коментарите са валидни само след въвеждане на ансти-спам цифрите.
Коментарите се задържат за одобрение.
Правила за коментиране