За мен Участие в ЕП Публикации Въпроси Екип Контакт
BG | EN
Новини
Информация
Омбудсман
Европейски фондове и проекти
Галерии
Възможности за работа
Връзки
 
 
Всички права, текстове, снимки и видео материали, са запазени и правата принадлежат на Биляна Раева.

Можете да ползвате материали от сайта при следните условия.

web design Zoom Deisgn
powered by
creativedesign.bg

Близо 200 колоездачи се включиха в колопробега за Деня на Европа


www.svilengrad.bg – Сайта на община Свиленград


При голям интерес на участници от цялата страна премина тазгодишният международен колопробег, организиран от община Свиленград в чест на Деня на Европа. Близо 200 любители- колоездачи от Свиленград, София, Козлодуй, Пловдив, Ямбол, Сливен, Стара Загора, Казанлък и други градове се включиха в пробега с маршрут от Свиленград до Кастанес / Гърция/ и обратно. На гръцка територия към желязната колона се присъединиха и много гръцки колоездачи от Орестиада, които в края на обиколката финишираха в центъра на Свиленград.
Специален гост на спортното събитие бе евродепутат Биляна Раева. Тя успешно преодоля 100-километровото трасе с колело, предоставено й от колоездачен клуб “Евроойл” – Свиленград. Биляна Раева поздрави всички участници в колопробега и благодари на кмета на Свиленград Георги Манолов за добрата идея за провеждането му. Тя сподели, че е открила нови измерения на разстоянията и границите, когато се преминават с добри приятели и подкрепа.
Колоездачната обиколка в чест на Деня на Европа се провежда от 2004 година, по идея на кмета Георги Манолов.


Language

Show in English language

Мета данни

Темата е публикувана в 11.05.2009 в 13:03 в категория В медиите, Мегафон. Можете да следите за нови коментари по нея с помощта на RSS 2.0 синдикиране. Можете да напишете коментар (моля прочетете какво пише над бутона "изпрати" и не изпращайте един и същи коментар няколко пъти, понеже същия се задържа за одобрение), или trackback от вашия сайт.

Коментирай?

Коментарите са валидни само след въвеждане на ансти-спам цифрите.
Коментарите се задържат за одобрение.
Правила за коментиране