За мен Участие в ЕП Публикации Въпроси Екип Контакт
BG | EN
Новини
Информация
Омбудсман
Европейски фондове и проекти
Галерии
Възможности за работа
Връзки
 
 
Всички права, текстове, снимки и видео материали, са запазени и правата принадлежат на Биляна Раева.

Можете да ползвате материали от сайта при следните условия.

web design Zoom Deisgn
powered by
creativedesign.bg

Габрово посреща ключови фигури от евролистата на НДСВ


Евродепутатът от НДСВ Биляна Раева, еврокомисар Меглена Кунева и представители на евро-листата на НДСВ са в Габрово на 21 май, четвъртък. Посещението започва преди обед с бизнес-среща. В 12 часа Меглена Кунева, Биляна Раева, Деси Добрева и останалата група имат среща със студенти и ученици в Актовата зала на Националната априловска гимназия.

Габрово е един от ключовите региони за НДСВ. Още през лятото на 2007 година евродепутатът Биляна Раева отвори Информационен офис, чрез който бяха реализирани множество семинари по всяка една от Оперативните програми на ЕС. Биляна Раева е известна на голяма част от хората в габровския регион, чрез инициативите си. Доста габровци познават лично представителя на Европейския парламент от НДСВ и поддържат контакти с нея. Един от често задаваните въпроси към Биляна Раева, когато е в столицата на хумора и сатирата е „Вие нали сте от Габрово”?


Language

Show in English language

Мета данни

Темата е публикувана в 21.05.2009 в 13:30 в категория Предстоящи. Можете да следите за нови коментари по нея с помощта на RSS 2.0 синдикиране. Можете да напишете коментар (моля прочетете какво пише над бутона "изпрати" и не изпращайте един и същи коментар няколко пъти, понеже същия се задържа за одобрение), или trackback от вашия сайт.

Коментирай?

Коментарите са валидни само след въвеждане на ансти-спам цифрите.
Коментарите се задържат за одобрение.
Правила за коментиране