За мен Участие в ЕП Публикации Въпроси Екип Контакт
BG | EN
Новини
Информация
Омбудсман
Европейски фондове и проекти
Галерии
Възможности за работа
Връзки
 
 
Всички права, текстове, снимки и видео материали, са запазени и правата принадлежат на Биляна Раева.

Можете да ползвате материали от сайта при следните условия.

web design Zoom Deisgn
powered by
creativedesign.bg

Бургас и областта


На 31 май, неделя програмата на Биляна Раева започва със среща в Карнобат, където евродепутатът ще гостува на общинските съветници Диана Илиева и Луиза Трайкова, както и на членове на НДСВ. По-късно, в село Суходол, община Средец тя ще бъде гост на кметския наместник Георги Хубенов, заедно с кметовете на съседните населени места и ще поговорят за това какво работи евродепутата.
В 13.00 часа, в Бургас, Биляна Раева, Меглена Кунева и Станимир Илчев ще дадат пресконференция. След медийното събитие евродепутатът и кандидат с номер 4 за евроизборите ще участва в среща-дискусия на тема „По-малко ограничения за българския бизнес и активна демографска политика“ в Айтос.
Събитията на г-жа Раева до края на деня включват още участие в церемония по издигане на българския и европейския флаг в Морската градина на Бургас, жълто шествие в центъра на града и представяне на листата.


Language

Show in English language

Мета данни

Темата е публикувана в 31.05.2009 в 17:17 в категория Предстоящи. Можете да следите за нови коментари по нея с помощта на RSS 2.0 синдикиране. Можете да напишете коментар (моля прочетете какво пише над бутона "изпрати" и не изпращайте един и същи коментар няколко пъти, понеже същия се задържа за одобрение), или trackback от вашия сайт.

Коментирай?

Коментарите са валидни само след въвеждане на ансти-спам цифрите.
Коментарите се задържат за одобрение.
Правила за коментиране