За мен Участие в ЕП Публикации Въпроси Екип Контакт
BG | EN
Новини
Информация
Омбудсман
Европейски фондове и проекти
Галерии
Възможности за работа
Връзки
 
 
Всички права, текстове, снимки и видео материали, са запазени и правата принадлежат на Биляна Раева.

Можете да ползвате материали от сайта при следните условия.

web design Zoom Deisgn
powered by
creativedesign.bg

Сливен, Котел и Варна


На 1 юни, понеделник, Биляна Раева заедно с представителите на листата, областни и общински представители, членове и симпатизанти на НДСВ ще присъстват на молебен за здравето на децата по случай Ден на детето в Сливен.
Точно в 12 часа на обяд ще стартира представянето на листата. Един час по-късно под мотото „На чаша кафе“ ще премине срещата на Биляна Раева с журналисти.
След медийното събитие евродепутатът и кандидат с номер 4 за евроизборите ще посети болницата за лечение на деца с церебрална парализа в Котел.
Вечерта г-жа Раева ще присъства на официалното представяне на книгата „Енергия“ на министър Николай Василев във Варна и на откриването на 17-ти международен театрален фестивал „Варненско лято“.


Language

Show in English language

Мета данни

Темата е публикувана в 01.06.2009 в 17:19 в категория Предстоящи. Можете да следите за нови коментари по нея с помощта на RSS 2.0 синдикиране. Можете да напишете коментар (моля прочетете какво пише над бутона "изпрати" и не изпращайте един и същи коментар няколко пъти, понеже същия се задържа за одобрение), или trackback от вашия сайт.

Коментирай?

Коментарите са валидни само след въвеждане на ансти-спам цифрите.
Коментарите се задържат за одобрение.
Правила за коментиране