За мен Участие в ЕП Публикации Въпроси Екип Контакт
BG | EN
Новини
Информация
Омбудсман
Европейски фондове и проекти
Галерии
Възможности за работа
Връзки
 
 
Всички права, текстове, снимки и видео материали, са запазени и правата принадлежат на Биляна Раева.

Можете да ползвате материали от сайта при следните условия.

web design Zoom Deisgn
powered by
creativedesign.bg

Ямбол, Болярово и Елхово


На 2 юни, вторник, от 10 часа евродепутатът, кандидат за втори мандат в Европейския парламент Биляна Раева и членът на евролистата Светлозар Дойчев ще се срещнат със студенти от Техническия колеж в Ямбол. Тема на дискусията ще бъде “Членството ни в Европейския съюз – възможности за реализация и обучение на младите хора”.

Денят ще продължи със среща в Болярово от 12.30 часа, където г-жа Раева, заедно с народния представител Минчо Спасов, ще гостуват на бизнес-дамата Тонка Маркова. Следва среща в Елхово със симпатизанти от града и областта.
В 16.00 часа Биляна Раева и членове на листата ще запалят свещ в храма „Св. Николай Чудотворец” в Ямбол. След това еврокандидатите ще направят разходка в централната част на града по ул. „Г. С. Раковски”, а от 18.30 часа е официалното представяне на листа в зала НТС /научно – технически съюз/ ул.”Джон Попов”.


Language

Show in English language

Мета данни

Темата е публикувана в 02.06.2009 в 17:21 в категория Предстоящи. Можете да следите за нови коментари по нея с помощта на RSS 2.0 синдикиране. Можете да напишете коментар (моля прочетете какво пише над бутона "изпрати" и не изпращайте един и същи коментар няколко пъти, понеже същия се задържа за одобрение), или trackback от вашия сайт.

Коментирай?

Коментарите са валидни само след въвеждане на ансти-спам цифрите.
Коментарите се задържат за одобрение.
Правила за коментиране