За мен Участие в ЕП Публикации Въпроси Екип Контакт
BG | EN
Новини
Информация
Омбудсман
Европейски фондове и проекти
Галерии
Възможности за работа
Връзки
 
 
Всички права, текстове, снимки и видео материали, са запазени и правата принадлежат на Биляна Раева.

Можете да ползвате материали от сайта при следните условия.

web design Zoom Deisgn
powered by
creativedesign.bg

Скейтбордът влиза в училищата


в. „Позвънете“, Варна

От 30 000 лева могат да се възползват училищата за изграждането на скейтплощадки в дворовете си. Средствата са по Оперативна програма „Човешки ресурси“. Схемата, управлявана от министерството на образованието, предвижда безвъзмездно предоставяне на средства за превръщането на училищата в по-привлекателно за учениците място чрез стимулиране на извънкласните дейностти. Кандидатите трябва да предоставят готовите си проекти до 1 октомври. Времето е малко, но аз съм готова да съдействам на всички кандидати, а и условията не са никак тежки, каза евродепутатът Биляна Раева. Засега Раева, съвместно с българската скейтфедерация и Скейтклуб Варна ще са тези, които ще търсят контакт с училищата.

Варна ще има своя скейтпарк на 14 октомври, обеща кметът Кирил Йорданов при откриването на четвъртото издание на републиканското състезание по скейтборд „Varna skate open“. В плановете на община Варна е залегнало изграждането на скейтплощадка в квартал „Младост“. Скейт- клуб Варна вече е готов с проект, който ще бъде представен за одобрение тази седмица, уточни председателят на клуба Валентин Атанасов


Language

Show in English language

Мета данни

Темата е публикувана в 27.08.2007 в 1:23 в категория Новини. Можете да следите за нови коментари по нея с помощта на RSS 2.0 синдикиране. Можете да напишете коментар (моля прочетете какво пише над бутона "изпрати" и не изпращайте един и същи коментар няколко пъти, понеже същия се задържа за одобрение), или trackback от вашия сайт.

Коментирай?

Коментарите са валидни само след въвеждане на ансти-спам цифрите.
Коментарите се задържат за одобрение.
Правила за коментиране