За мен Участие в ЕП Публикации Въпроси Екип Контакт
BG | EN
Новини
Информация
Омбудсман
Европейски фондове и проекти
Галерии
Възможности за работа
Връзки
 
 
Всички права, текстове, снимки и видео материали, са запазени и правата принадлежат на Биляна Раева.

Можете да ползвате материали от сайта при следните условия.

web design Zoom Deisgn
powered by
creativedesign.bg

Биляна Раева стана онлайн дипломат


В един от първите за България е-посланици, които ще разпространяват онлайн възгледите и идеите на либералните демократи в Европа, се превърна настоящия член на Европейския парламент Биляна Раева. Идеята е на Европейската либерално-демократична и реформистка партия (ELDR), която предвижда по време на предизборната кампания за Европейски парламент, всяка страна-членка да осигурява ротация на либералните идеи, постижения и аргументи, които всеки либерал може да ползва в кампанията си, а гражданите да получават максимално широка информация чрез лесен достъп.

Мисията на нашия е-посланик Биляна Раева е да публикува на интернет страницата си или през социалната мрежа Facebook навременни, свежи материали на европейските либерали, новини, постижения, както и лични инициативи на лидери или комисари, които освен в помощ на кампанията, ще са и полезен източник на информация за любопитния гражданин.
Кампанията е ще активна в периода на предизборната кампания за Европейски парламент.


Language

Show in English language

Мета данни

Темата е публикувана в 15.05.2009 в 21:18 в категория България, Мегафон, Новини. Можете да следите за нови коментари по нея с помощта на RSS 2.0 синдикиране. Можете да напишете коментар (моля прочетете какво пише над бутона "изпрати" и не изпращайте един и същи коментар няколко пъти, понеже същия се задържа за одобрение), или trackback от вашия сайт.

Коментирай?

Коментарите са валидни само след въвеждане на ансти-спам цифрите.
Коментарите се задържат за одобрение.
Правила за коментиране