За мен Участие в ЕП Публикации Въпроси Екип Контакт
BG | EN
Новини
Информация
Омбудсман
Европейски фондове и проекти
Галерии
Възможности за работа
Връзки
 
 
Всички права, текстове, снимки и видео материали, са запазени и правата принадлежат на Биляна Раева.

Можете да ползвате материали от сайта при следните условия.

web design Zoom Deisgn
powered by
creativedesign.bg

Биляна Раева открива Информационния си офис в Пловдив


www.malkiobyavi.com

Това е петият от мрежа от 12 офиса в цялата страна, които Биляна Раева ще открие до средата на 2008 г. В тях гражданите, представителите на неправителствения сектор, на бизнеса, на общинските и областните структури, ще могат да получат информация за възможностите за кандидатстване по проекти за средства от Европейския съюз, за дейността на Европейския парламент и членовете му, както и за политиките и приоритети на ЕС.

По-късно през деня, Биляна Раева ще посети няколко общини в Пловдивска област. В сградата на кметството на с. Първенец, община Родопи, членът на Европейския парламент ще разговаря с жители на общината за възможностите в производството на грозде и вино през призмата на Европейския парламент.

В 12:00 часа, в хотелски комплекс „Замъка Орфей“ в Куклен, Биляна Раева, заедно с народни представители от НДСВ, члена на политическия съвет на НДСВ Меглена Русинова, кандидат-кмета на община Родопи Кирил Аргиров и независимия кандидат-кмет на Община Куклен, ще се срещне с жители на общината. Г-жа Раева ще представи възможностите за развитие на екологичния туризъм и осигуряването на по-добра среда за живот на жителите на общината чрез проекти към ЕС.

В Асеновград Биляна Раева ще представи програми за финансиране от Европейските структурни фондове пред представителите на бизнеса и обществеността. Тя ще посети Бачковския манастир заедно с министъра по европейските въпроси Гергана Грънчарова в 14:00 часа. По-късно, в сградата на читалището в Първомай, Биляна Раева ще се срещне с жители на общината и ще разговаря за възможностите за залесяване на междублоковите пространства и подобряване на инфраструктурата по проекти за средства от Европейския съюз.


Language

Show in English language

Мета данни

Темата е публикувана в 05.10.2007 в 9:27 в категория В медиите. Можете да следите за нови коментари по нея с помощта на RSS 2.0 синдикиране. Можете да напишете коментар (моля прочетете какво пише над бутона "изпрати" и не изпращайте един и същи коментар няколко пъти, понеже същия се задържа за одобрение), или trackback от вашия сайт.

Коментирай?

Коментарите са валидни само след въвеждане на ансти-спам цифрите.
Коментарите се задържат за одобрение.
Правила за коментиране