За мен Участие в ЕП Публикации Въпроси Екип Контакт
BG | EN
Новини
Информация
Омбудсман
Европейски фондове и проекти
Галерии
Възможности за работа
Връзки
 
 
Всички права, текстове, снимки и видео материали, са запазени и правата принадлежат на Биляна Раева.

Можете да ползвате материали от сайта при следните условия.

web design Zoom Deisgn
powered by
creativedesign.bg

Кандидатите от Европейската листа на НДСВ дадоха старт на кампанията си от номинираните за едно от новите седем чудеса на света Белоградчишки скали


Само месец след като Биляна Раева представи Белоградчишките скали в ЕП, техният европейски имидж отново напомни за себе си вечерта на 17 май.

Точно в 20.08 минути снощи НДСВ стартира кампанията си за евроизбори 2009 с ефектно шоу от най-магнетичното място в България – Белоградчишките скали. В сърцето на скалите – крепостта „Калето”, на импровизиран подиум започна и представянето на кандидатите от листата. То беше поверено на известния български актьор Владо Карамазов, който обяви посланието на тазгодишната НДСВ-кампания „Европа ни чува” и открои най-силните постижения на европейската партия. Представянето на листата започна традиционно обратно на номерата, с акцент върху индивидуалността и постиженията на съответния кандидат и премина в оригинален тон под бурното одобрение на многобройната публика от членове, симпатизанти и доброволци и европейски граждани от други страни. Въпроси имаше към всички кандидати.
„Научих шест езика с упоритост и много любов”, отговори на въпроса на Карамазов Биляна Раева номер 4 в листата на НДСВ и настоящ член на Европейския парламент, която публиката приветства с овации. Всички трябва да работим за европейското лице на България, а владеенето на езици само ще ни отключва вратите и възможностите по този път, допълни тя.
Водачът на листата Меглена Кунева благодари на всички за доверието и ги увери, че предстои силна и успешна кампания, което и „треньорът” на отбора Гергана Паси, министър по европейските въпроси потвърди. Лидерът Симеон Сакскобурготски закри с речта си официалната част от представянето.

По-рано през деня от площада на Белоградчик към крепостта, тръгна шествието от листата, депутатите от НДСВ, ръководството на партията и граждани, начело с лидера Симеон Сакскобургготски и се преля с жълтата вълна на симпатизанти и доброволци, дошли за откриването. Крепостта беше отворена безплатно през целия ден, а желаещите да гласуват за Белоградчишките скали имаха възможност да го направят в шатрите на НДСВ с осигурени лаптопи.


Language

Show in English language

Мета данни

Темата е публикувана в 18.05.2009 в 16:24 в категория България, Новини. Можете да следите за нови коментари по нея с помощта на RSS 2.0 синдикиране. Можете да напишете коментар (моля прочетете какво пише над бутона "изпрати" и не изпращайте един и същи коментар няколко пъти, понеже същия се задържа за одобрение), или trackback от вашия сайт.

Коментирай?

Коментарите са валидни само след въвеждане на ансти-спам цифрите.
Коментарите се задържат за одобрение.
Правила за коментиране