За мен Участие в ЕП Публикации Въпроси Екип Контакт
BG | EN
Новини
Информация
Омбудсман
Европейски фондове и проекти
Галерии
Възможности за работа
Връзки
 
 
Всички права, текстове, снимки и видео материали, са запазени и правата принадлежат на Биляна Раева.

Можете да ползвате материали от сайта при следните условия.

web design Zoom Deisgn
powered by
creativedesign.bg

В Бургас очакват Биляна Раева за срещи със студенти и жители на кв. Меден рудник


От 13 часа на 19 май, кандидатът с номер 4 за листатa на НДСВ за ЕП Биляна Раева, ще проведе среща-дискусия със студенти в Бургаския свободен университет, зала 207. Темата на дискусията е за ролята на ЕП в ЕС. От 14.30 часа в офиса на НДСВ-Бургас ще се проведе пресконференция с участието на г-жа Раева и еврокандидатите Соломон Паси, Даниела Русева.

От 15.30 ч Биляна Раева ще се срещне с членовете на Инициативния комитет от к-с „Меден Рудник” и други жители на комплекса в кафе „Екзотик” на бургаския квартал „Меден рудник”, за да обсъдят проблеми на локално ниво.
По-късно през деня, от 17.30 часа г-жа Раева ще се срещне с организацията на туроператорите от община Поморие, в х-л „Сейнт Джордж”, Поморие, за да обсъдят кризата и влиянието й върху българския туризъм.


Language

Show in English language

Мета данни

Темата е публикувана в 19.05.2009 в 17:55 в категория България, Предстоящи. Можете да следите за нови коментари по нея с помощта на RSS 2.0 синдикиране. Можете да напишете коментар (моля прочетете какво пише над бутона "изпрати" и не изпращайте един и същи коментар няколко пъти, понеже същия се задържа за одобрение), или trackback от вашия сайт.

Коментирай?

Коментарите са валидни само след въвеждане на ансти-спам цифрите.
Коментарите се задържат за одобрение.
Правила за коментиране