За мен Участие в ЕП Публикации Въпроси Екип Контакт
BG | EN
Новини
Информация
Омбудсман
Европейски фондове и проекти
Галерии
Възможности за работа
Връзки
 
 
Всички права, текстове, снимки и видео материали, са запазени и правата принадлежат на Биляна Раева.

Можете да ползвате материали от сайта при следните условия.

web design Zoom Deisgn
powered by
creativedesign.bg

Биляна Раева организира семинар в Брюксел за журналисти по въпросите на новия Договор за реформа на Европа


Портал Европа

Членът на Европейския парламент Биляна Раева организира семинар с подкрепата на Групата на либералите и демократите за Европа (АЛДЕ) в Брюксел на тема „Междуправителствена Конференция: Пътят към реформиране на Европа“.

Семинарът, който има за цел да популяризира работата на Междуправителствената конференция, обсъждаща формата на новия „Договор за реформа“, е организиран съвместно с Андрю Дъф, член на комисията по конституционните въпроси към Европейския парламент и един от делегатите на Междуправителствената конференция. В семинара ще участва и министър Гергана Грънчарова, която ще представи позицията на България по новия европейски договор.

Около 30 журналисти от водещи български регионални медии в Бургас, Благоевград, Варна, Видин, Враца, Велико Търново, Димитров Град Хасково, Горна Оряховица, Габрово, София, Шумен, Ямбол, както и постоянните кореспонденти на български медии в Брюксел, ще присъстват на семинара по покана на Биляна Раева. Целта е те да бъдат запознати с работата на Европейския парламент, с новия „Договор за реформа“, както и с приоритетите, по които трябва да работи България като член на Европейския съюз.

Това е първият от серия семинари по теми, свързани с европейското развитие на страната ни, които Биляна Раева ще организира за журналисти, в чиито ресор е европейската тематика.

Семинарът ще се проведе в сградата на Европейския парламент на 12 октомври 2007 г. от 14:00 часа.


Language

Show in English language

Мета данни

Темата е публикувана в 11.10.2007 в 8:38 в категория В медиите. Можете да следите за нови коментари по нея с помощта на RSS 2.0 синдикиране. Можете да напишете коментар (моля прочетете какво пише над бутона "изпрати" и не изпращайте един и същи коментар няколко пъти, понеже същия се задържа за одобрение), или trackback от вашия сайт.

Коментирай?

Коментарите са валидни само след въвеждане на ансти-спам цифрите.
Коментарите се задържат за одобрение.
Правила за коментиране