За мен Участие в ЕП Публикации Въпроси Екип Контакт
BG | EN
Новини
Информация
Омбудсман
Европейски фондове и проекти
Галерии
Възможности за работа
Връзки
 
 
Всички права, текстове, снимки и видео материали, са запазени и правата принадлежат на Биляна Раева.

Можете да ползвате материали от сайта при следните условия.

web design Zoom Deisgn
powered by
creativedesign.bg

Евродепутат открива информационен офис в родната Варна


Радио Дарик – Варна

Депутатът в Европейския парламент Биляна Раева ще открие свой информационен офис в морската столица. Това стана ясно по време на семинар за бизнес-дамите на Варна, провел се в събота във Фестивалния и конгресен център.

В информационния офис ще се помага на тези, които желаят да кандидатстват за средства от структурните еврофондове. От безплатните услуги на консултантите там ще могат да се възползват всички предприемачи, които проявяват интерес, независимо от тяхната партийна принадлежност.

Подобен офис ще бъде разкрит до месец и в Добрич. Стремежът на Биляна Раева е подобни информационни офиси да бъдат открити както в по-големите градове, така и в по-малките общини.

По време на срещата с варненските бизнес-дами Биляна Раева представи възможностите на европейските оперативни програми „Човешки ресурс“ и „Конкурентноспособност“ за развитие на бизнеса в града, механизмите за привличане и усвояване на средства по европейски проекти и начините за достъп до съответните европейски програми. Близо 2 милиарда и половина евро са средствата, които страната ни ще получи по тези програми през следващите 7 години, стана ясно по време на форума.

Семинарът бе част от кампанията на Биляна Раева в цялата страна за запознаване на обществеността, неправителствените организации, браншовите организации, медиите, представители на бизнеса, както и на общинските и областни администрации с възможностите за кандидатстване по проекти за средства от Евросъюза.

Специален гост на срещата бе Нивелина Гяурова – съпруга на кандидат-кмета на десницата за Варна Димо Гяуров.

Срещата на бизнес дамите завърши с ревю на тоалети от най-новата колекция на варненската модна къща „Агата“, подарък за варненския дамски бизнес-елит.


Language

Show in English language

Мета данни

Темата е публикувана в 14.10.2007 в 9:39 в категория Новини. Можете да следите за нови коментари по нея с помощта на RSS 2.0 синдикиране. Можете да напишете коментар (моля прочетете какво пише над бутона "изпрати" и не изпращайте един и същи коментар няколко пъти, понеже същия се задържа за одобрение), или trackback от вашия сайт.

Коментирай?

Коментарите са валидни само след въвеждане на ансти-спам цифрите.
Коментарите се задържат за одобрение.
Правила за коментиране