За мен Участие в ЕП Публикации Въпроси Екип Контакт
BG | EN
Новини
Информация
Омбудсман
Европейски фондове и проекти
Галерии
Възможности за работа
Връзки
 
 
Всички права, текстове, снимки и видео материали, са запазени и правата принадлежат на Биляна Раева.

Можете да ползвате материали от сайта при следните условия.

web design Zoom Deisgn
powered by
creativedesign.bg

Нивелина Гяурова и Биляна Раева събраха бизнес дамите на Варна


Агенция „Днес +“ ,Варна

Вчера, от 17 часа във фоайето на Фестивалния и конгресен център, Биляна Раева – депутат в Европейския парламент и Нивелина Гяурова – съпруга на кандидата за кмет Димо Гяуров, проведоха среща семинар за бизнес-дамите на Варна. Биляна Раева представи възможностите, които предоставят европейските оперативни програми „Човешки ресурс“ и „Конкурентноспособност“ за развитие на бизнеса в града, механизмите за привличане и усвояване на средства по европейски проекти и начините за достъп до съответните европейски програми.

„Благодаря ви, че се отзовахте на нашата покана. Позицията на жените в България винаги е била активна на трудовия пазар. Сега имаме възможността да заемем още по-убедително своето място. За това са необходимо не малки усилия, но съм сигурна съм, че не са невъзможни. Аз съм тук за да подкрепя прекрасната инициатива на Биляна и да споделя с вас дълбоката си убеденост за това колко е важно да се гласува на тези избори. Моето послание към вас е да гласувате на 28 октомври. Всички ние да гласуваме за промяната и развитието на града. Това може да се случи с помощта на енергичен, активен и предприемчив кмет, благодарение на когото Варна да привлече и реализира нови проекти“, заяви Нивелина Гяурова, съпруга на кандидата за кмет на Варна Димо Гяуров.

Срещата-семинар завърши с ревю на тоалети от най-новата колекция на модна къща „Агата“.


Language

Show in English language

Мета данни

Темата е публикувана в 14.10.2007 в 11:40 в категория В медиите. Можете да следите за нови коментари по нея с помощта на RSS 2.0 синдикиране. Можете да напишете коментар (моля прочетете какво пише над бутона "изпрати" и не изпращайте един и същи коментар няколко пъти, понеже същия се задържа за одобрение), или trackback от вашия сайт.

Коментирай?

Коментарите са валидни само след въвеждане на ансти-спам цифрите.
Коментарите се задържат за одобрение.
Правила за коментиране