За мен Участие в ЕП Публикации Въпроси Екип Контакт
BG | EN
Новини
Информация
Омбудсман
Европейски фондове и проекти
Галерии
Възможности за работа
Връзки
 
 
Всички права, текстове, снимки и видео материали, са запазени и правата принадлежат на Биляна Раева.

Можете да ползвате материали от сайта при следните условия.

web design Zoom Deisgn
powered by
creativedesign.bg

В един ден очакват Биляна Раева в Попово и Търговище


Със среща с ученици от горните класове към Червения кръст ще започне програмата на Биляна Раева в Попово на 22 май. От 10 часа в информационния й офис в града и под домакинството на зам.-кмета Владимир Иванов, евродепутатът и кандидат с номер 4 за евроизборите Биляна Раева, ще говори в неформална среща с младежите какви възможности и перспективи дава членството ни в ЕС.

В 11 часа тя ще посети „Дом за възрастни с умствена изостаналост и защитени жилища” в близкото до г. Попово с. Медовина. Домът е ремонтиран със средства от социално-инвестиционния фонд и в него днес живеят 50 души с различни увреждания. Там г-жа Раева ще поговори с персонала и ще се запознае с условията на дома.

Биляна Раева ще изпрати лично випуск 2009 в Търговище по време на посещението си в града.
В 12.15 часа тя ще бъде посрещната от зам.-областния управител Панайот Абаджимаринов,
актива на НДСВ, симпатизанти, доброволци, ученици пред читалище „Напредък”.

От 13 часа в ресторант „Нова Мизия” тя ще пожелае на „На добър европът” на абитуриенти от езиковата и от стопанската гимназии, спортното училище и други гимназии в Търговище. Специални лични подаръци със запазен знак ще получат всички абитуриенти от евродепутата и ще имат възможност да си поговорят с нея за перспективите за учене и работа в ЕС.


Language

Show in English language

Мета данни

Темата е публикувана в 22.05.2009 в 9:12 в категория Предстоящи. Можете да следите за нови коментари по нея с помощта на RSS 2.0 синдикиране. Можете да напишете коментар (моля прочетете какво пише над бутона "изпрати" и не изпращайте един и същи коментар няколко пъти, понеже същия се задържа за одобрение), или trackback от вашия сайт.

Коментирай?

Коментарите са валидни само след въвеждане на ансти-спам цифрите.
Коментарите се задържат за одобрение.
Правила за коментиране