За мен Участие в ЕП Публикации Въпроси Екип Контакт
BG | EN
Новини
Информация
Омбудсман
Европейски фондове и проекти
Галерии
Възможности за работа
Връзки
 
 
Всички права, текстове, снимки и видео материали, са запазени и правата принадлежат на Биляна Раева.

Можете да ползвате материали от сайта при следните условия.

web design Zoom Deisgn
powered by
creativedesign.bg

Евродепутатът Биляна Раева откри информационен офис в София


БНР – Хоризонт

Членът на европейския парламент Биляна Раева откри информационен офис в София в присъствието на лидера на НДСВ Симеон Сакскобургготски и представителя на Европейския парламент у нас Тоол Стрепъл. Това е единия от общо 12 такива офиси, които ще бъдат разположени на територията на цялата страна. Вече има действащи офиси, отбеляза при откриването евродепутатът.

Лидерът на НДСВ Симеон Сакскобургготски отбеляза, че макар и скромно мероприятието е символ на политиката на НДСВ за опитите и усилията, които полага в посока към Европа. Надявам се, че скоро подобни офиси ще има из страната, защото най-важното е да успеем да усвоим средствата от еврофондовете, да се обяснява на кандидатите, да има добри проекти, те да се изпълняват и с това, ако е рекъл Господ, в най-кратко време да преобразим страната и да дадем възможност на много повече хора да се реализират в полза на нашето общество, каза Симеон Сакскобургготски, цитиран от БТА.

Биляна Раева посочи, че е важно евродепутатите да имат пряк контакт с България, по отношение на популяризирането на дейността на европейския парламент и на европейските политики в страната. Идеята на 12-те офиса е да има информация за дейностите, за политиките и за програмите, да се консултират българската страна при всичките регламенти и директиви, по отношение на европейското законодателство.

Информационните офиси ще подпомагат местното гражданство, представителите на местния бизнес, община, областни администрации, неправителствените организации в подготовката на проектите им по оперативните програми, допълни Раева.


Language

Show in English language

Мета данни

Темата е публикувана в 02.11.2007 в 8:51 в категория В медиите. Можете да следите за нови коментари по нея с помощта на RSS 2.0 синдикиране. Можете да напишете коментар (моля прочетете какво пише над бутона "изпрати" и не изпращайте един и същи коментар няколко пъти, понеже същия се задържа за одобрение), или trackback от вашия сайт.

Коментирай?

Коментарите са валидни само след въвеждане на ансти-спам цифрите.
Коментарите се задържат за одобрение.
Правила за коментиране