За мен Участие в ЕП Публикации Въпроси Екип Контакт
BG | EN
Новини
Информация
Омбудсман
Европейски фондове и проекти
Галерии
Възможности за работа
Връзки
 
 
Всички права, текстове, снимки и видео материали, са запазени и правата принадлежат на Биляна Раева.

Можете да ползвате материали от сайта при следните условия.

web design Zoom Deisgn
powered by
creativedesign.bg

Видни имена от евролистата на НДСВ посетиха Габрово вчера


Посещението започна с фирма „МАК”, където директорът Георги Бижев има отдавна създадени контакти с настоящия евродепутат и кандидат с номер 4 от листата Биляна Раева. Пред нея, Меглена Кунева и останалите участници в срещата, собственикът на дружеството разказа за ситуацията, в която работи фирмата от гледна точка на пазарите и настоящата финансова криза. Той разведе гостите от НДСВ в производствените цехове и лично показа на Меглена Кунева и Биляна Раева нови машини и съоражения, с които фирма „Мак” произвежда продукцията си.
„Гласувайте за НДСВ. За Биляна Раева и Меглена Кунева”, призова своите работници и служители, собственикът на фирма „Алфрида-Пеев”, Пейо Пеев, на когото еврокандидатите също бяха гости.

Евро-тест с пет въпроса предложи за решаване Биляна Раева на студенти и ученици от средните училища в Габрово. Срещата се проведе в Актовата зала Националната Априловска гимназия. Неочаквано се оказа, че един от въпросите, който трябваше най-много да затрудни младежите, им се е сторил лесен. Всички знаеха, че Исландия не е член на ЕС. Масово преписване беше констатирано по въпроса кой номер е бюлетината на НДСВ за евроизборите. „Важното е един от нас да знае, той ще каже на другите”, пошегува се един от учениците. В края на теста всички научиха, че за евроизбори 2009, НДСВ се явяват с бюлетина номер 8.

Снимки от събитието можете да видите тук


Language

Show in English language

Мета данни

Темата е публикувана в 22.05.2009 в 15:05 в категория България, Новини. Можете да следите за нови коментари по нея с помощта на RSS 2.0 синдикиране. Можете да напишете коментар (моля прочетете какво пише над бутона "изпрати" и не изпращайте един и същи коментар няколко пъти, понеже същия се задържа за одобрение), или trackback от вашия сайт.

Коментирай?

Коментарите са валидни само след въвеждане на ансти-спам цифрите.
Коментарите се задържат за одобрение.
Правила за коментиране