За мен Участие в ЕП Публикации Въпроси Екип Контакт
BG | EN
Новини
Информация
Омбудсман
Европейски фондове и проекти
Галерии
Възможности за работа
Връзки
 
 
Всички права, текстове, снимки и видео материали, са запазени и правата принадлежат на Биляна Раева.

Можете да ползвате материали от сайта при следните условия.

web design Zoom Deisgn
powered by
creativedesign.bg

Биляна Раева откри Информационния си офис в София


Членът на Европейския парламент Биляна Раева откри днес, 2 ноември 2007 г., Информационния си офис в София, в централата на НДСВ. На откриването на офиса присъстваха лидерът на НДСВ Симеон Сакскобургготски, директорът на Информационния центъра на Европейския парламент в България Тоон Стрепъл, евродепутати, народни представители от 40-то НС, представители на министерства и държавни институции, експерти и гости.
В офиса граждани, представители на бизнеса, на неправителствените организации, както и на областните и общинските администрации, и медиите ще могат да получават информация за възможностите за кандидатстване по проекти за средства от Европейския съюз, да се запознаят с дейността на Биляна Раева като член на Европейския парламент, да научат за работата на европейските институции или да се консултират по теми, свързани с Европейския съюз.
Биляна Раева вече е открила 5 Информационни офиса в страната – във Видин, Враца, Горна Оряховица, Пловдив, Габрово, които са част от мрежа от 12 информационни офиса. Предстои откриването на такива центрове във Варна, Несебър, Свиленград, Ловеч, Ямбол и Благоевград.


Language

Show in English language

Мета данни

Темата е публикувана в 02.11.2007 в 11:53 в категория България, Новини. Можете да следите за нови коментари по нея с помощта на RSS 2.0 синдикиране. Можете да напишете коментар (моля прочетете какво пише над бутона "изпрати" и не изпращайте един и същи коментар няколко пъти, понеже същия се задържа за одобрение), или trackback от вашия сайт.

Коментирай?

Коментарите са валидни само след въвеждане на ансти-спам цифрите.
Коментарите се задържат за одобрение.
Правила за коментиране