За мен Участие в ЕП Публикации Въпроси Екип Контакт
BG | EN
Новини
Информация
Омбудсман
Европейски фондове и проекти
Галерии
Възможности за работа
Връзки
 
 
Всички права, текстове, снимки и видео материали, са запазени и правата принадлежат на Биляна Раева.

Можете да ползвате материали от сайта при следните условия.

web design Zoom Deisgn
powered by
creativedesign.bg

Със слънце и настроение НДСВ представи евролистата си в Борисовата градина в навечерието на 24 май


„Европа ни чува“ избра за свое мото либералната партия, която този следобедсъбра стотици симпатизанти, членове и доброволци на концерт за представяне на евролистата си в Борисовата градина в София Ролята на водещ беше поверена в ръцете на известн ия певец и музикант Дони, който смени за малко амплоато си от „Мюзик айдъл“, за да „препита“ еврокандидатите за ЕП пред публиката. Всеки беше приятно „затруднен“ да отговори за личните си качества или постижения с импровизирана провокация от Дони.
„17-те души, които България ще избере на 7 юни, ще бъдат лицето ни пред Европа. Трябва да се замислим как искаме да изглежда това лице. Намръщено, неуверено, некомпетентно. Или искаме то да е знаещо, можещо, модерно и усмихнато? Това е НДСВ – европейското лице на България.“ С тези думи Дони се обърна към събралите се да се запознаят с европейски отбор на България столичани. В следващите минути кандидатите традиционно бяха предствяни в реда от последния към първия в листата.
Кандидат с номер 4 в листата и действащ евродепутат Биляна Раева, излезе с цитат от химна на Полша в оригинал, за което получи овации и признание. Тя даде положителна оценка на работата на Европарламента като действащ евродепутат и сподели, че добрите отношения отварят много врати.
Жълтата вълна от публиката беше зарадвана с изпълнения на живо от Дони и кандидатката за ЕП Деси Добрева.


Language

Show in English language

Мета данни

Темата е публикувана в 24.05.2009 в 0:15 в категория Новини. Можете да следите за нови коментари по нея с помощта на RSS 2.0 синдикиране. Можете да напишете коментар (моля прочетете какво пише над бутона "изпрати" и не изпращайте един и същи коментар няколко пъти, понеже същия се задържа за одобрение), или trackback от вашия сайт.

Коментирай?

Коментарите са валидни само след въвеждане на ансти-спам цифрите.
Коментарите се задържат за одобрение.
Правила за коментиране