За мен Участие в ЕП Публикации Въпроси Екип Контакт
BG | EN
Новини
Информация
Омбудсман
Европейски фондове и проекти
Галерии
Възможности за работа
Връзки
 
 
Всички права, текстове, снимки и видео материали, са запазени и правата принадлежат на Биляна Раева.

Можете да ползвате материали от сайта при следните условия.

web design Zoom Deisgn
powered by
creativedesign.bg

Навръх 24 май НДСВ представи европейския си отбор във Варна


Варна стана домакин на представянето на европейския отбор на България в Деня на българската просвета и култура и на славянската писменост – 24 май, празник за всички варненци и гости на града. С тържествено представяне на листата във Фестивалния и конгресен център, настоящият евродепутат на НДСВ Биляна Раева в емоционално обръщение към публиката в залата сподели, че винаги е работила за това България в ЕС да стане реалност, както и за това Варна да има евродепутат в Европейския парламент. Освен нея, овациите на залата обраха и другите представители на Варна в жълтата евролиста, както и еврокомисарят Меглена Кунева.

Стотици жители на Варна, членове и симпатизанти на НДСВ се включиха жълтото шествие в центъра на града, с което започна представянето на кандидатите на партията за евродепутати в Европейския парламент в морската столица вчера.

За жълтата фиеста във Варна бяха министрите – домакини от НДСВ Николай Василев и Миглена Тачева, заместник-председателите на НДСВ Милен Велчев, Минчо Спасов, народните представители от Варна Анелия Атанасова, Деница Димитрова и Яни Янев. Във Варна бяха и председателят на съвета по икономика на НДСВ Владимир Каролев, кандидат-евродепутатите от НДСВ, както и председател на предизборния щаб на партията Мария Дивизиева. Всички те се събраха за жълтото шествие във Варна след като по-рано през деня обиколиха повече от 15 населени места в областта.


Language

Show in English language

Мета данни

Темата е публикувана в 25.05.2009 в 12:16 в категория България, Новини. Можете да следите за нови коментари по нея с помощта на RSS 2.0 синдикиране. Можете да напишете коментар (моля прочетете какво пише над бутона "изпрати" и не изпращайте един и същи коментар няколко пъти, понеже същия се задържа за одобрение), или trackback от вашия сайт.

Коментирай?

Коментарите са валидни само след въвеждане на ансти-спам цифрите.
Коментарите се задържат за одобрение.
Правила за коментиране