За мен Участие в ЕП Публикации Въпроси Екип Контакт
BG | EN
Новини
Информация
Омбудсман
Европейски фондове и проекти
Галерии
Възможности за работа
Връзки
 
 
Всички права, текстове, снимки и видео материали, са запазени и правата принадлежат на Биляна Раева.

Можете да ползвате материали от сайта при следните условия.

web design Zoom Deisgn
powered by
creativedesign.bg

Евроотборът на НДСВ се срещна със студенти, преподаватели и земеделски производители в Добрич


След пресконференцията във Варна, която евродепутатът Биляна Раева организира за посещението на депутатите от Европейския парламент Рамона Манеску (АЛДЕ-Румъния) и Йоханес Либих (АЛДЕ-Дания), тя заедно с европейските гости се включи в програмата на НДСВ в Добрич.
На среща със студенти, преподаватели и земеделци от региона еврокомисар Кунева и Биляна Раева обсъдиха въпросите на българското висше образование, земеделие, туризма и разширяването на ЕС.

За европейските политики и това доколко добре познавт младите хора ЕС говори със студенти в Междинародния колеж в Добрич Меглена Кунева. Като един от малкото представители на България в Европарламента със сериозен експертен опит, Биляна Раева отговори компетентно на множеството въпроси, поставени от добричлии във връзка с реализацията на оперативните програми.
Гостите от евролистата и депутатите от европейския парламент се срещнаха преди обед в Добрич и с представители на неправителствени организации, сред които организации на занаятчиите, предствители на «Майчина грижа», на агенцията за регионално развитие, от съюза на писателите, възпитаници на военните школи на Негово Величество, от асоциацията на хората с увреждания и много други.
Програмата им от деня продължава с посещение в Шумен, където областният координатор и еврокандидат Даниела Русева е организирала състезание за млади хора в три кръга, посветено на теми от ЕС. Еврокандидатите ще се включат като жури, което ще оценява отговорите на участниците. С жълто шествие от 18 часа по централната пешеходна зона на града и среща-дискусия с граждани ще завърши посещението на членовете на листата в Шумен.


Language

Show in English language

Мета данни

Темата е публикувана в 25.05.2009 в 16:27 в категория България, Новини. Можете да следите за нови коментари по нея с помощта на RSS 2.0 синдикиране. Можете да напишете коментар (моля прочетете какво пише над бутона "изпрати" и не изпращайте един и същи коментар няколко пъти, понеже същия се задържа за одобрение), или trackback от вашия сайт.

Коментирай?

Коментарите са валидни само след въвеждане на ансти-спам цифрите.
Коментарите се задържат за одобрение.
Правила за коментиране