За мен Участие в ЕП Публикации Въпроси Екип Контакт
BG | EN
Новини
Информация
Омбудсман
Европейски фондове и проекти
Галерии
Възможности за работа
Връзки
 
 
Всички права, текстове, снимки и видео материали, са запазени и правата принадлежат на Биляна Раева.

Можете да ползвате материали от сайта при следните условия.

web design Zoom Deisgn
powered by
creativedesign.bg

Йоханес Либих: Националните теми преобладават в тази кампания за ЕП


Националните теми преобладават в тази кампания за ЕП, заяви на пресконференция, организирана от евродепутата Биляна Раева във Варна Йоханес Либих, член на бюрото на АЛДЕ-Дания и член на Комисията по външни работи в ЕП. Според Либих, това е странно, тъй като всички страни от Евросъюза вече са „ударени” от кризата. По думите му, новият ЕП, който ще се сформира след изборите през юни, трябва да се занимава изключително с европейските политики по овладяване на финансовата и икономическата криза. Има опасност евроизборите да се превърнат в 27 национални кампании, предупреди още датчанинът.
Либих очаква по-голяма група на АЛДЕ в следващия европарламент, както и избирането на сегашният им председател Греъм Уотсън за президент на Европейския парламент.
„Датчаните не разбират хората от България и Румъния, заради отдлечеността им от Копенхаген.”
Гостуването на евролибералите Рамона Манеску и Йоханес Либих във Варна беше по покана на българския депутат в ЕП Биляна Раева.


Language

Show in English language

Мета данни

Темата е публикувана в 25.05.2009 в 18:11 в категория България, Новини. Можете да следите за нови коментари по нея с помощта на RSS 2.0 синдикиране. Можете да напишете коментар (моля прочетете какво пише над бутона "изпрати" и не изпращайте един и същи коментар няколко пъти, понеже същия се задържа за одобрение), или trackback от вашия сайт.

Коментирай?

Коментарите са валидни само след въвеждане на ансти-спам цифрите.
Коментарите се задържат за одобрение.
Правила за коментиране