За мен Участие в ЕП Публикации Въпроси Екип Контакт
BG | EN
Новини
Информация
Омбудсман
Европейски фондове и проекти
Галерии
Възможности за работа
Връзки
 
 
Всички права, текстове, снимки и видео материали, са запазени и правата принадлежат на Биляна Раева.

Можете да ползвате материали от сайта при следните условия.

web design Zoom Deisgn
powered by
creativedesign.bg

Посещение на Биляна Раева във Варна и Силистра


Утре, 26 май, вторник, от 11 часа в центъра на Варна ще бъде направена първата копка на новата сграда на Съдебната палата. Официални гости на събитието са лидерът на НДСВ Симеон Сакскобурготски, министърът на правосъдието Миглена Тачева, еврокандидатът и настоящ евродепутат от НДСВ Биляна Раева и други представители на евролистата на партията, кметове на варненските общини от НДСВ и др.
По обяд членовете на либералната партия ще посетят вила „Буров” за коктейл по случай събитието, на който са поканени и представители на местния бизнес, както и главни редактори на варненски медии.
Програмата на г-жа Раева продължава в Силистра със срещи след 16 часа, a от 18 часа на централния площад в града ще бъде представена листата за евродепутати на НДСВ, последвана от концерт. Водещ на събитието е Владислав Прелезов.


Language

Show in English language

Мета данни

Темата е публикувана в 25.05.2009 в 19:06 в категория Предстоящи. Можете да следите за нови коментари по нея с помощта на RSS 2.0 синдикиране. Можете да напишете коментар (моля прочетете какво пише над бутона "изпрати" и не изпращайте един и същи коментар няколко пъти, понеже същия се задържа за одобрение), или trackback от вашия сайт.

Коментирай?

Коментарите са валидни само след въвеждане на ансти-спам цифрите.
Коментарите се задържат за одобрение.
Правила за коментиране