За мен Участие в ЕП Публикации Въпроси Екип Контакт
BG | EN
Новини
Информация
Омбудсман
Европейски фондове и проекти
Галерии
Възможности за работа
Връзки
 
 
Всички права, текстове, снимки и видео материали, са запазени и правата принадлежат на Биляна Раева.

Можете да ползвате материали от сайта при следните условия.

web design Zoom Deisgn
powered by
creativedesign.bg

Биляна Раева отново кандидат за евродепутат


dariknews.bg

За момента не се обсъжда обща листа за евродепутати между НДСВ и ДПС. Това заяви в Русе евродепутатът от жълтата партия Биляна Раева. Тя съобщи, че критериите за кандидатите за листите са почти същите като на предишните евроизбори, като е прибавено изискването човекът да не е обвързан със структурите на Държавна сигурност. кандидатурата на самата Раева е издигната от няколко областни структури за втори мандат на евродепутат.

Раева представи инициативата на НДСВ „За чисти избори”. Част от предложенията, заложени в нея са Гише за гласуване вместо тъмна стая, Над 5 г. затвор за купуване на гласове, Гласуване без мобилни телефони и фотоапарати.

Биляна Раева отчете като свой принос за Русе развитието на трансграничното сътрудничество в региона. Като част тези усилия в края на месеца в града ще се проведе Втора работна среща с участието на бизнесмени от Унгария.


Language

Show in English language

Мета данни

Темата е публикувана в 19.04.2009 в 17:47 в категория В медиите. Можете да следите за нови коментари по нея с помощта на RSS 2.0 синдикиране. Можете да напишете коментар (моля прочетете какво пише над бутона "изпрати" и не изпращайте един и същи коментар няколко пъти, понеже същия се задържа за одобрение), или trackback от вашия сайт.

Коментирай?

Коментарите са валидни само след въвеждане на ансти-спам цифрите.
Коментарите се задържат за одобрение.
Правила за коментиране