За мен Участие в ЕП Публикации Въпроси Екип Контакт
BG | EN
Новини
Информация
Омбудсман
Европейски фондове и проекти
Галерии
Възможности за работа
Връзки
 
 
Всички права, текстове, снимки и видео материали, са запазени и правата принадлежат на Биляна Раева.

Можете да ползвате материали от сайта при следните условия.

web design Zoom Deisgn
powered by
creativedesign.bg

Йоханес Либих: „Придържайте се към правилата и успехът няма да закъснее“


вестник „Силистренски бряг“


Заместник-председателят на Европейската либерално-демократична и реформистка партия Йоханес Либих – датски депутат в Европейския парламент – бе гост на състоялия се във вторник в Силистра митинг – концерт за представяне на кандидатите за евродепутати на НДСВ.
„България като нова страна – член е нормално да има проблеми, защото все още не прилага всички правила така, както ги прилагат останалите страни – членки“, каза Либих в отговор на журналистически въпрос за причините за възникващите пред България, проблеми и за перспективите на страната ни. „Спазвайте правилата и успехът няма да закъснее, придържайте се към правилата“, препоръча Йоханес Либих. „Това, коeто виждаме всички страни в Европа, е солидарност, за да можем да гарантираме свободата и демокрацията на всички страни в ЕС – това със сигурност е пътят на България“, заяви Либих.
Той бе в Силистра по покана на сегашния депутат в Европейския парламент и кандидат за още един мандат Биляна Раева.
„Важно да изберем такива хора, които Европа да чува, такива хора, които Европа да уважава, които имат качества да вземат решения“, заяви Раева. Тя изрази увереност в успеха на най-младата кандидатка за член на европейския парламент в листата на НДСВ Галина Райчева. Родената през 1984 година силистренка от 12-годишна възраст учи в чужбина. Тя владее руски, немски, английски и испански езици.


Language

Show in English language

Мета данни

Темата е публикувана в 28.05.2009 в 10:51 в категория В медиите. Можете да следите за нови коментари по нея с помощта на RSS 2.0 синдикиране. Можете да напишете коментар (моля прочетете какво пише над бутона "изпрати" и не изпращайте един и същи коментар няколко пъти, понеже същия се задържа за одобрение), или trackback от вашия сайт.

Коментирай?

Коментарите са валидни само след въвеждане на ансти-спам цифрите.
Коментарите се задържат за одобрение.
Правила за коментиране