За мен Участие в ЕП Публикации Въпроси Екип Контакт
BG | EN
Новини
Информация
Омбудсман
Европейски фондове и проекти
Галерии
Възможности за работа
Връзки
 
 
Всички права, текстове, снимки и видео материали, са запазени и правата принадлежат на Биляна Раева.

Можете да ползвате материали от сайта при следните условия.

web design Zoom Deisgn
powered by
creativedesign.bg

Евродепутатът Биляна Раева се среща с представители на бизнеса и обществеността от Варна


Агенция „Днес +“ ,Варна

Биляна Раева, член на Европейския парламент от Групата на либералите и демократите за Европа (АЛДЕ) ще се срещне в петък с представители на бизнеса, неправителствените организации, държавните структури, университетите и обществеността, в централата на НДСВ във Варна, на ул.“Сан Стефано“ 22 от 17:00 часа.

По време на срещата на тема „Европейски перспективи“, Биляна Раева ще обяви предстоящото откриване на Информационния й център във Варна и ще представи възможностите за кандидатстване с проекти за средства от фондовете на Европейския съюз. На срещата ще присъстват и народните представители от НДСВ Яни Янев и Борислав Ралчев, и областният координатор на НДСВ във Варна Никола Николов.

Информационният център във Варна е седмият, който членът на Европейския парламент ще открие в страната. Такива офиси вече действат в София, Видин, Враца, Горна Оряховица, Габрово и Пловдив, а до средата на следващата година предстои откриване на офиси и в Несебър, Ямбол, Благоевград и Ловеч.

Идеята е в тях гражданите, неправителствените организации, представителите на бизнеса и на областните и общинските администрации, да получат необходимата им информация за възможностите за кандидатстване по проекти, да поддържат обратна връзка с Биляна Раева като член на Европейския парламент и да се запознаят с дейността на европейските институции като цяло.

Информационните офиси ще съдействат за организирането на семинари с експерти по отделните Оперативни програми и ще консултират желаещите да кандидатстват по програмите.


Language

Show in English language

Мета данни

Темата е публикувана в 22.11.2007 в 9:19 в категория В медиите. Можете да следите за нови коментари по нея с помощта на RSS 2.0 синдикиране. Можете да напишете коментар (моля прочетете какво пише над бутона "изпрати" и не изпращайте един и същи коментар няколко пъти, понеже същия се задържа за одобрение), или trackback от вашия сайт.

Коментирай?

Коментарите са валидни само след въвеждане на ансти-спам цифрите.
Коментарите се задържат за одобрение.
Правила за коментиране