За мен Участие в ЕП Публикации Въпроси Екип Контакт
BG | EN
Новини
Информация
Омбудсман
Европейски фондове и проекти
Галерии
Възможности за работа
Връзки
 
 
Всички права, текстове, снимки и видео материали, са запазени и правата принадлежат на Биляна Раева.

Можете да ползвате материали от сайта при следните условия.

web design Zoom Deisgn
powered by
creativedesign.bg

Евродепутат открива офис във Варна до месец


в. „Позвънете“, Варна

До края на тази година евродепутатът Биляна Раева ще открие свой офис, който ще се намира в централата на НДСВ във Варна. Това ще бъде по-скоро информационен център, в който ще могат да се черпят сведения за Европейския съюз. Освен това ще бъдат разяснени подробности за възможностите за печелене на проекти от европейските фондове, посочи Раева на среща със съпартийци и симпатизанти във Варна. „У нас има все повече информация за това, но сроковете вече са твърде къси и са нужни добре подготвени хора, които да работят по тези важни въпроси“, допълни тя. В новия офис ще се провеждат семинари по отворените оперативни програми на ЕС, като целта е да се печелят повече проекти от първия път.

В същото време стана ясно, че варненката оглавява в Европарламента Делегацията за връзки със страните от Европейското икономическо пространство. Това са най-богатите страни, които обаче не са членове на Евросъюза. Те са предоставили фонд от 41 млн. лева за проекти, които засягат околната среда и алтернативните източници на енергия за европейските страни. За да бъдат усвоени тези средства обаче, български общини и организации трябва да кандидатстват с качествени проекти, които да бъдат одобрени безпроблемно. На дневен ред в ЕП в момента излиза демографската стратегия.


Language

Show in English language

Мета данни

Темата е публикувана в 24.11.2007 в 9:26 в категория В медиите. Можете да следите за нови коментари по нея с помощта на RSS 2.0 синдикиране. Можете да напишете коментар (моля прочетете какво пише над бутона "изпрати" и не изпращайте един и същи коментар няколко пъти, понеже същия се задържа за одобрение), или trackback от вашия сайт.

Коментирай?

Коментарите са валидни само след въвеждане на ансти-спам цифрите.
Коментарите се задържат за одобрение.
Правила за коментиране